33

4.2K 216 24
                                    

Dneska jdu první den do školy, Lisa měpřemluvila, abych se tu přihlásila a talentovkama jsem prošla, takže..Osprchovala jsem se a vysušila jsem si vlasy, které jsem si stáhla rudým šátkemkromě dvou pramenů z čela. Oblíkla jsem si riflové mini kraťasy s vyššímpasem a crop top s mickey mousem. Ještějsem si nazula černé vansky a menší kabelku.

Nasedla jsem do taxi, který mi díkybohu přistavil a nadiktovala jsem adresu školy

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nasedla jsem do taxi, který mi díkybohu přistavil a nadiktovala jsem adresu školy. Kývnul a vyjel pryč. Motal se těmi uličkami, ve kterých jsme se naprosto ztrácela až nakonec přijel před vysokou. Dala jsem mu peníze a vystoupila ven, což upoutalo dost lidí před vchodem. Kupodivu to tu vypadalo jak na mojí vysoké škole, jen tu bylo větší vedro a více holek bylo hezkých. A když říkám hezkých, tak myslím krásu Italek. Vysoké, opálené, dokonalé... Nejsem lesba, nebo tak, jen jsou fakt hezké. Vešla jsem do dvora a hledala známou tvář, díkybohu jsem našla Lucy.

,,Lucy, tady jsem" křikla jsem na ní.

,,Pěkné triko" řekla mi po tom, co mě objala. Jo, jsou tu fakt přátelští. Společně jsme se vydaly k ředitelně, kde mi dal říďa nějaké papíry a rozvrh.

,,Škoda, první hodinu máš výtvarku, já anglinu. Měj se" křikla, ukázala mi směr a rozdělily jsme se. Nějak jsme se chytila do hloučku studentů, kteří běželi, aby stihli další hodinu, už zvonilo. Nakonec jsem našla dveře od učebny, spravila si šátek a vešla dovnitř. Moje prosby, že si mě nikdo nevšimne nebyly vyslyšeny, celá třída se na mě otočila.

,,Já jsme Charlotte, nová studentka" vyhrkla jsem. Učitelka se usmála a řekla

,,Dobře, řekni něco o sobě" kývla k místu před třídou.

,,Dobře, je mi devatenáct, jsem z Ameriky a než jsem sem přišla, studovala jsem hudební vysokou." Dořekla jsem a koukla se po ostatních. Někteří vypadali, že je jim to ukradené, někdo mě propaloval pohledem.

,,Nějaké otázky?" zeptala se učitelka.

,,Proč jsi se přestěhovala tady?" zeptala se jedna holka.

,,Vždycky jsme se tu chtěla podívat" odpověděla jsem.

,,Máš kluka?" zeptal se nějaký namyšlenec.

,,Ne, jsem volná" odsekla jsem.

,,Nějaká normální otázka?" zeptala se učitelka.

,,Proč jsi tady nenastoupila na hudební výšku?" zeptal se někdo zezadu.

,,Chodí tu přátelé tak mi nedělalo problém jít tady." Odpověděla jsem.

,,Fajn, můžeš si sednout" řekla učitelka a já si oddychla. Teď ta těžší věc. Sednout si někam na dobré místo. Zoufale jsme se rozhlížela po třídě, když tu mi padl pohled na Mika. Oddychla jsme si a sedla si k němu. Mrknul a mě a začal se zas věnovat učitelce, která začala něco mluvit. Nakonec jsme dostali za úkol nakreslit něco tužkami, tak jsme začali.

 Nakonec jsme dostali za úkol nakreslit něco tužkami, tak jsme začali

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Myslím, že se mi to celkem povedlo, i když budu potřebovat nový blok. Je skoro celý pokreslený.

,,Páni, už chápu, proč tě Lisa tak vychvalovala" naklonil se nade mě Mike.

,,Díky" rychle jsem odpověděla a zaklapla blok.

,,Nic to není" dodala jsem a nejistě se usmála. Tak dobré to zas není...

,,S tebou bude ještě zábava."

...

Wow, jsem se sebou spokojená. Doufám, že se líbilo a nezklamalo to. ILY

I met you (part 1)Where stories live. Discover now