28

4.2K 232 59
                                    

Vyděšeně jsem se podívala po bráchovi, ale ten upřel zamračený pohled na matku.

,,Co tady děláš" řekl naštvaně.

,,Ah, vidím, že už tě naočkovala. Neposlouchej ji, zlato, jsou to jen lži." Řekla sladkým hlasem.

,,Co si to dovoluješ?" vyštěkla jsem.

,,O tom si promluvíme později, mazej do auta." Zasyčela a chytila mě za ruku.

,,Tak to těžko" postavil se ke mně bratr.

,,Ty o tom nemáš co rozhodovat" řekla matka už celkem naštvaně.

,,Myslím, že mám. Jestli bude chtít, tak dokud nebude plnoletá, může být u nás" zavrčel.

,,Já si myslím, že by měla jít s matkou" řekla najednou Kristen. Nechápavě jsem se na ni podívala, ale ona se upřeně dívala na mého bráchu.

,,Co to říkáš, vždyť jsi tvrdila, že jí tady chceš" nechápal Tony.

,,To ano, ale patří k matce" řekla se sladkým úsměvem.

,,Mohla bych si s Tonym na chvíli promluvit o samotě?" zeptala se. Nejistě jsem kývla, mezitím co matka se zákeřně usmála. Odešli vedla a ona se na mě otočila.

,,Tohle si spolu vyřídíme, holčičko. Takhle utíkat... S tatínkem jsme byli nemile překvapeni, když jsme zjistili, že nás jdeš nažalovat bratříčkovi. Máš ale smůlu. Jeho přítelkyně v tom jede se mnou" dořekla a zaculila se.

,,To jsi neudělala" řekla jsem překvapeně.

,,Netušíš, čeho jsem schopná. Doma to pěkně poznáš, zlato." Dořekla se sladkým úsměvem. Já jsem se radši odvrátila, nechtěla jsem ani pomyslet na to, co by se stalo, kdybych s ní jela domů.

,,Charlotte?" vystoupil ze dveří Tony.

,,Ano?" zeptala jsem se nadějně.

,,Hele, mrzí mě to, ale Kristen si myslí, že bude lepší, když zůstaneš u matky." Dořekl, ale Kristen mu zmáčkla ruku a něco zašeptala.

,,Teda, oba dva si to myslíme" opravil se.

,,Páni, má tě slušně obmotaného kolem prstu" řekla jsem se slzami v očích a vzala si tašku. Matka mě s úsměvem vzala za ruku, kterou mi málem rozdrtila a začala mě táhnout k taxíku, co stál před domem.

,,Děláš chybu" zašeptala jsem a zalezla do auta. Ještě jsem stihla postřehnout mávající Kristen a auto se rozjelo pryč.

.

Když jsme zastavili před domem, začaly se mi klepat ruce. Matka mě vytáhla za ruku, hodila taxikářovi peníze a on odjel pryč. Rozhlídla se kolem sebe a když nikoho neviděla, pořádně mi liskla.

,,Jak si to představuješ?" zasyčela na mě a praštila mě znovu. Dotáhla mě před dveře, kde už čekal táta, který držel v ruce pásek.

,,Jsi spokojená?" křikla.

,,Počkej, až dovnitř" řekla táta hlubokým hlasem a zavřel dveře od domu. A pak už to jelo. Matka na mě začala něco ječet, a táta mě šlehnul přes stehno. Vykřikla jsem, tohle pálilo tak desetkrát více než minule. Kopla mě do břicha, zatímco mě táta vytáhl za vlasy a podržel mě tak, aby mě matka mohla lépe praštit. Bohužel mu vyškubla opasek a šlehla mě s ním přes rameno a kus zad, načež jsem zareagovala bolestným stenem. Matka mě šlehala dál, zatímco otec mě pustil a sem tam do mě kopl. Matka se ale činila, po chvíli vyměnila pásek na nohu a jen do mě kopala, co mě bolelo ještě více. Začal se mi mlžit zrak, několikrát mě kopla i do hlavy, ale nejvíce jsem cítila břicho. Hrozně mě bolelo, ale kopat do něj nepřestala. Najednou někdo vtrhnul dovnitř a začal něco křičet. Moc jsme neviděla, o koho se jedná, protože jsme měla hrozně rozmlžený zrak, ale postřehla jsem, že na něj máma něco zakřičela a začala mě někam tahat. Táta se po křupnutí najednou sesunul k zemi, mezitím, co máma vzala nějaké prkno, asi mě s ním chtěla přetáhnout a ukončit tu příšernou bolest, ale čísi pěst jí to nedovolila.

Dál už si vybavuju mlhavé vzpomínky, jak mě někdo bere do náruče, něco šeptá, a pak už jen blikající světla a konečně dlouho očekávanou tmu.

...

Wau, další kapitola je konečně napsaná. Doufám, že se líbila a děkuju @barbora_black za menší výpomoc <3. ILY

I met you (part 1)Where stories live. Discover now