5

6.6K 287 0
                                    

O TÝDEN POZDĚJI

Po zazvonění budíku jen zamručím a zkopnu peřinu. Dneska je první den, co jdu na vysokou školu. Navíc, se dneska přestěhuju na kolej, jsem dost nervózní, ale to je asi normální. Šla jsem do koupelny a rozčesala jsem si vlasy, nakonec jsem si je stáhla do culíku. Oblíkla jsem si černé rifle s dírami na kolenou, vínový crop top a černou mikinu. Jo-někdy si vezmu k černé jen tmavé doplňky nebo triko. Dříve jsem nosila jenom černou, ale tak proč si nevzít i něco jiného. Oblíkla jsem si jí přes hlavu a vzala černý batůžek. Vzala jsem si zelené jablko, které jsem si se sluchátky, klíčema, mobilem a peněženkou hodila do batohu. Obula jsem si černé Nike a nasadila kapuci. Vyšla jsem z domu a zamířila k autu. Jo, mám auto od bráchy. Měl černo-bílé Audi r8, které si z části platil, ale rodiče mu ho odmítli dát, je to moje vzpomínka na něj. Podle ulic jsem nakonec dojela ke škole, kde se to hemžilo studenty. Nebyla jsem jediná s luxusním autem, ale nebylo jich moc.

Když jsem vystoupila, upřelo se na mě dost pohledů. Jen jsem si stáhla kapuci níž a šla k ředitelně. Abych nemusela navazovat kontakty, včera jsem si prostudovala plánek školy, proto jsem sebejistě vešla dovnitř a všechny okolo ignorovala. Dost lidí se na mě dívalo, asi je zaujaly modré lokny vykukující z kapuce. Mám vlasy do půli pasu, takže i když je mám ve vysokém culíku, tak mi jdou vidět.

Po pár kecech učitele, co mě potkal, jsem vyšla ven. Myslela jsem, že jestli se mě znova zeptá na mou kapuci, tak ho uškrtím. Šla jsem po chodbě, když tu jsem do někoho narazila. Byl to nějaký kluk, co držel ruku přemalované černovlásky. Chtěla jsem jít dál ale chytil mě za zápěstí.  Jen jsem se mu vysmekla, něco za mnou zakřičel, ale já to ignorovala, nepotřebuju si hned první den dělat problémy.

Vešla jsem do mojí třídy a sedla si k oknu úplně dozadu. Učebna se postupně plnila bavícími se žáky, tak jsem si dala sluchátka. Viděla jsem, že si ke mně chce sednout jedna holka, tak jsem hodila batoh na židli. Pár lidí se mě sice ptalo, jestli tam může, ale moje strohé odseknutí jim asi stačilo. Konečně začala hodina a vešla učitelka. Měla nějaké kecy, ale ty nikoho nezajímaly. Měla jsem v klidu sluchátka a dívala se z okna. Potom řekla, že bude říkat jména, pro zasedací pořádek. Hned, jak řekla Charlotte Qeens a já se přihlásila, jsem zase přestala dávat pozor.

Po dvou hodinách 'seznamování' kdy všichni ze třídy pochopili, že se s nimi prostě bavit nebudu, jsme měli jít do tělocvičny, říďa má nějaký proslov. Všude bylo plno, tak jsem si sedla do tureckého sedu na schodiště. Když začal proslov, myslela jsem, že se unudím, ale potom jsem uslyšela větu, co mi vyrazila dech.

,,Letos na tuhle školu nastupuje slavná osobnost, zpěvák, kterého všichni znáte, Shawn Mendes." řekl a mi se zatočila hlava. Aspoň je o dvě třídy výš, nebudu ho tak moc vídat. Ještě říkal něco v tom smyslu, ať ho neušlapeme, ale to mi už bylo jedno. Bože, co si teď počnu? 

I met you (part 1)Kde žijí příběhy. Začni objevovat