29

4.3K 209 21
                                    

Další dny jsem měla jako v mlze. Často za mnou chodil Shawn, už mi i vysvětlil, jak to bylo s tím videem. Někdo se mu naboural do profilů, zveřejnil to a na nějakou dobu mu to zablokoval, takže to nemohl smazat. Bál se, že bych se naštvala, a tak mi to neřekl, což bylo, jak se později ukázalo chyba. Vše jsem mu odpustila a teď se řeší ten případ mlácení. Když mě matka vlekla domů, Shawn ji viděl, jenomže mu chvilku trvalo dostat se přes dveře. Pak vrazil tátovi a zavolal sanitku s policií, které si nás pak všechny předaly. Já jsem měla krvácení do břicha a na několika místech rozseklou hlavu, plus plno pohmožděnin atd., takže jsem potřebovala na sál. Naštěstí jsem v pořádku a čeká se na soud...

Vzbudila jsem se jak jinak než v nemocnici, na což jsem moc ráda nebyla. Sice to byl pěkný, oranžový pokoj, ale po čase už začne lézt na nervy vše. Vešel doktor a unaveně si promnul kořen nosu.

,,Opět vás chtějí novináři, navíc, dostali anonymní tip, že jste ta, co zpívala na Shawnových sociálních sítích a teďka jich je tu dvakrát více." Povzdechl si.

,,Omlouvám se" řekla jsem a sklonila hlavu.

,,Nic se neděje. Ten, kdo jim to řekl za to může. Vy jste nic neudělala" usmál se. Nakonec mi jen odpojil pár přístrojů, prohodili jsme pár slov o počasí a nakonec odešel. Vystřídal ho ve dveřích Shawn, který si ke mně sednul a chytil mě za ruku.

,,Jak se máš, princezno?" zeptal se.

,,Ujde to, jen jsem unavená" zalhala jsem. Vlastně skoro nic jiného kromě spánku tady nedělám, ale v hlavě se mi rodí plán, který ho zasáhne.

,,Omlouvám se" pousměju se.

,,Nic se neděje, brzo bude vše jako dříve" řekne, dá mi pusu na čelo a odejde. Já se ale nemůžu zbavit černých myšlenek. Nemůžu tady zůstat, už mám nálepku té holky ze Shawnového profilu, teď už i týrané holky. Nic nebude jako dříve, takže zbývá jediná možnost. Útěk pryč. Vím, možná se vám to zdá špatné, nebo kruté, ale mi už nic nezbývá. Od rodičů mi pravděpodobně nic nehrozí, mají oba dva na několik let zavřít, a nikoho kromě Shawna tu nemám. Vím, že mi to asi budete vyčítat, ale rozhodla jsem se. Musím pryč někam hodně daleko, kde mě nikdo nenajde. Změnit si identitu, pořádně. Udělat za tím vším velmi tlustou čáru. To bude hračka.

...

Ahoj, omlouvám se, opět nic moc. Nemám teď moc energii psát dále. A mám jeden nápad. Co byste řekli na změnu coveru? Nevím, můžete mi napsat, jestli ho chcete nechat nebo nový. Děkuju za reakce, ILY

I met you (part 1)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant