32

4.5K 193 42
                                    

Šla jsem do sprchy, kde jsem se celá umyla s pomocí sprchového gelu. Oholila jsem si nohy a podpaží a vylezla jsem ven. Lisa, kterou jsem potkala v kavárně je neuvěřitelně přátelská... Pozvala mě k nim na nějakou party, což jsem neodmítla. Usušila jsem se a přišla k zrcadlu. V koupelně je sprchový kout a obrovské zrcadlo, vedle kterého je velká ozdobná skříň na všechny šampony a make-up. První jsem si zamaskovala korektorem kruhy pod očima, a nakonec o zapudrovala. Pak jsem si nakreslila tenkou kočičí linku a dala si řasenku. Pak jsem si oblíkla džínové roztrhané kraťásky a vínovou podprsenku s ozdobnými ramínky. Vzala jsem si ještě šedý crop top s vínovým nápisem Harvard law a sluneční brýle.

Do větší peněženky jsem si hodila i mobil a matnou vínovou rtěnku, kterou jsem si obtáhla rty

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Do větší peněženky jsem si hodila i mobil a matnou vínovou rtěnku, kterou jsem si obtáhla rty. Vlasy jsem si vysušila a nechala je být, pořád si nemůžu zvyknout na tu změnu... Obula jsme si šedé nike a vyšla jsme ven. Mobil mě dovedl až k velkému domu, odkud se ozývala hudba. Byla jsem nervózní, nikdy jsem na party nebyla, ale vše je jednou poprvé. Vešla jsem dovnitř a oslepila mě světla. Všude blikala, jinak tu byla celkem tma a duněla tu hudba. Když jsem si uvědomila, že Lisu asi fat nenajdu, tak jsme došla k baru.

,,Páni, tebe jsem tu ještě neviděl, co si dáš?" zeptal se trochu udiveně barman.

,,Něco ne moc silného" odpověděla jsem s nejistým úsměvem. Mrknul na mě a za chvilku přede mnou přistál jakýsi modro zelený drink. Trochu jsem se napila z brčka a překvapila mě celkem sladší chuť. Kývla jsem na toho kluka, co mi to nalil a posadila jsme se k baru.

Když jsme v sobě měla celý drink, začala mě lákat hudba. Zamíchala jsme se do davu na parketu a začala se kroutit do rytmu hudby. Kupodivu, hudba na mě působila více než alkohol, protože mě ovládla a já jsem vnímala jen dunivé, rytmické basy, co mě naprosto ovládly. Najednou mě někdo čapnul za ruku a otočil na sebe.

,,Čau Liso, boží party" křikla jsem na ní přes hudbu.

,,Tos ještě nic nezažila" křikla nazpátek a začala mě táhnout k nějaké skupině kluků a holek. Ještě jsme stihly u baru vypít jednoho panáka, který hnusně pálil, ale slzy jsem rozmrkala. Když jsme se k nim prodraly, všimla jsme si, že ve skupině jsou čtyři kluci a tři holky i včetně Lisy.

,,Čus, vedu vám Char" křikla na ně. Postupně se na mě otočily, holky se usmály, kluci si něco mezi sebou řekli. Já jsme se usmála, ale nevěděla jsem, co dělat. Nakonec se toho po pár sekundách ujala zrzka, co nás představila.

,,Já jsem Amber, ale říkej mi Am. Blondýna je Lucy ukázala na blondýnu tmavší pleti, co se na mě usmála.

,,Lisu znáš, a pak tu jsou kluci. Jsou to pěkní blbečci, na to si zvykej. Ten vysoký brunet je Mike, blonďák Calum, ten s modrýma vlasama je Peter a ten poslední černovlasý je Fabio. Na toho pozor, je pěkný průšvihář. Peter je trošku děvkař a s Mikem je sranda." Dopověděla a já si je snažila zapamatovat.

,,Fajn, konec představování, jde se pařit" křikla Lucy a mrkla na mě. Každý si dal v baru povinně panáka, což jsme odmítla, ale nakonec mě přemluvili. Přesunuli jsme se na parket, kde duněla hudba. Calum se s Peterem ztratili v davu, zatímco ostatní jsme tancovali mezi ohlušující hudbou.

Po pár písničkách nás popadla Am za ruce a začala nás táhnout po schodech nahoru. Nechala jsem se, kdoví, co zas chystá. Jakmile jsme vpadla do pokoje, už tam byli kluci z party, plus nějaký brunet, co po mě vrhal divné pohledy. Ještě jedna holka, co byla zmalovaná a my. Posadili jsme se do kroužku a někdo vytáhnul flašku. Uchechtla jsem se, což vyloudilo nežádoucí pozornost. Sedla jsem si do tureckého sedu a sledovala jsem ostatní, kteří se dohadovali, kdo točí první.

,,Točí ona" ukázala na mě Am a já jsme jen pokrčila rameny, je mi to jedno. Roztočila jsem láhev a ta padla na Mika, takže jsem se zamyslela.

,,Já nevím, neznám tě. Ech, máš holku?" zeptala jsem se zoufale.

,,Ne, jsem volný jako pták" zasmál se a dal si záležet, aby o vyznělo dvojsmyslně. Zasmála jsem se a kývla, takže točil dál. Konečně to padlo na mě, bohužel, měl mě ten brunet, co se po mě divně díval.

,,Jsi panna?" zeptal se s divným úsměvem.

,,Ne, nejsem" odpověděla jsem bez výrazu.

,,Kdo byl ten šťastlivec?" zeptal se se zamračeným výrazem.

,,Otázku jsi už měl, ne?" odsekla jsem. Na svoje poprvé nevzpomínám ráda. Už jsem zmiňovala, byl to nějaký kretén, co to udělal kvůli sázce. Nakonec jsem uvolnila ramena a roztočila flašku. Padla na přiopilou Lisu, která se lepila na toho modrovlasého, myslím, že Petera.

,,Hmm" zamyslela jsem se zákeřně. Někdo mi podal poloprázdnou flašku něčeho, čímž mi to usnadnil.

,,Vypít do minuty" podala jsem jí to.

,,Ty sem perfektně zapadneš" rozesmála se a kývla na někoho, ať to měří. Možná měla pravdu. V Americe jsem byla ta uťápnutá holka, co se s nikým nebavila. Tady už nejsem ušláplá holka, co se všeho bojí. Tohle místo přinese hodně změn, dobrých. Konečně můžu být tím, kým chci.

...

Ahoj, mám trochu volný víkend, možná napíšu ještě jednu. Doufám, že se tyhle části líbí, jestli ne, napište. Udělám ještě jednu kapitolku a pak trošku skok v čase, aby se něco dělo. Taky děkuju za všechny nádherné hlasy a komenty, a 16,9K přečtení. Taky nemůžu uvěřit 1,32K hvězdiček, jste prostě neskuteční. Naprosto vás miluju<3 (Wow, 922 slov. Jsem dobrá :D) ILY

I met you (part 1)Kde žijí příběhy. Začni objevovat