17

5.1K 225 2
                                    

STÁLE POHLED SHAWNA

Oblíkl jsem se a nasedl do auta. Vyjel jsem ke škole a zaparkoval za vchodem, nikdo mě tam nevidí a můžu být sám. Nakonec jsem se po chvíli sezení vydal do školy, přece jen, za pár minut zvonilo a já nechtěl mít problém. Vstal jsem a rychle procházel po chodbách školy, nestojím o otravné šuškání, co vznikne, když se ukážu mezi ostatníma. Když jsem došel do třídy, sednul jsem si dozadu a rozhlédl se, ale když jsem nikde Char neviděl, opřel jsem se a zavřel oči.

,,Pane Mendesi, mohl byste mi říct důvod, proč spíte v mé hodině?" probudila mě hrozná učitelka. Pokrčil jsem rameny, vyslechl jsem si tříminutové kázání kde vlastně furt říkala to samé a zase vypnul. Pak mě ale koplo, já chtěl najít Char. Tobě to teda pálí! Ozvalo se výsměšně moje podvědomí. Jo, asi jsem divný, smůla, no. Narazil jsem pohledem na osůbku v černém, která se zdála být více uzavřenější než normálně. Celou dobu jsem jí hypnotizoval pohledem, ale ani se nehnula. Zazvonilo a všichni se začali zvedat. Já jsem je napodobil, ale stále jsem ji upřeně pozoroval. Za ty hodiny, co jsem ji pozoroval vždy vystřelila ze třídy, ale teď dělala vše zpomaleně, jako kdyby jí něco bylo. Nakonec si hodila batoh na záda, ale škubla sebou, jako kdyby vysílal elektrické šoky. Z přemýšlení mě vyrušila ruka na mém rameni. Měla nehty jak hnusné rudé pařáty a než jsem se nadál, měl jsem celý výhled zabraný obřím a pravděpodobně nepřírodním výstřihem. Bohužel k mé smůle stihla Charlotte zmizet, blbé holky, co si o sobě myslí bůh ví co. Povzdechl jsem si, odstrčil jsem ji a bez jediného slova jsem vyšel na školní hřiště. Nemám rád volné hodiny.

POHLED CHARRLOTE

Vyšla jsem ze třídy, když byl Shawn zaměstnaný, ještě, aby mě sledoval. Vyšla jsem do 'mojí' hudebny. Začala jsem hrát a úplně se uvolnila. Jako kdybych ode všeho odplula, velmi vzdáleně.

Možná jsem se vzdálila až moc....

...

Doufám, že ta věta vás aspoň trochu napnula, a jestli ne tak i tak čtěte další kapitoly, dík :DD Já vím, vlezlá :D ale jinak děkuju za umístění a votes! ILY

I met you (part 1)Where stories live. Discover now