12

5.5K 259 0
                                    

POHLED SHAWNA

Po škole jsem se rozhodl k ní zajít. Zazvonil jsem, ale nikdo mi neotvíral. Kouknul jsem do okna, ale zahlédl jsem modrou šmouhu. Takže tam někdo je! Znovu jsem zazvonil, ale opět žádná odezva. Nevím, třeba se přestěhovali.

,,Shawne!" zavolal někdo. Byla to Charlottina mamka, která zrovna přijela autem. Je hrozně příjemná, mám ji celkem rád. Začala si se mnou povídat a pozvala mě dovnitř. Byla příjemná, ale najednou jsem uslyšel bouchnutí dveří v druhém patře. To je moje šance, třeba tam Char je! Omluvil jsem se, vyběhl nahoru a vzal jsem za dveře jejího pokoje. Uviděl jsem modrovlásku sedící na posteli. Četla si knihu, ale hned, jak mě uviděla, tak rychle odběhla do koupelny. Vyběhl jsem za ní, než si stihne zamknout dveře a otevřel je. Seděla schovaná za skříňkou a třepala se. Neměla kapuci, ale i tak jsem hned poznat tu holku ze školy. Nevím, proč tu kapuci nosí, vždyť je nádherná. Pomalu jsem k ní přešel a zvedl jí bradu, ale to, co jsem uviděl, mi vyrazilo dech.

TO JE CHARLOTTE! Jak... Kdy... CO se sakra stalo! Běhalo mi hlavou, když se znova schoulil do klubíčka. Proč mi nikdy neřekla, že to je ona, mohli jsme to zkusit znova! Nic tak hrozného se přece nestalo, tak co se děje? Kouknul jsem se na ní, ale ona se, nevím proč, celá rozklepala. Natáhl jsem k ní ruku, chtěl jsem ji chytit za rameno, ale než jsem to stihl udělat, nebo něco říct, srazila moji ruku, protáhla se kolem mě a rychle utekla. Co se tu sakra děje? Proč mám pocit, že nevím něco důležitého? 

I met you (part 1)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant