ASK

4.4K 160 54
                                    


Sice tyhle předmluvy moc lidí nečte, ale STRAŠNĚ děkuju všem, co se do asku zapojili nebo aspoň hlasovali. Hrozně mě to těší a dává motivaci <3 Taky děkuju za nádherné komentáře a asi 15 sledovatelů co mi najednou přibyli. Taky mě neskutečně překvapily obrovské ohlasy, krásné komentáře a neustále narůstající přečtení. Jste fakt neskuteční a díky tomu vás miluju <3<3.

Nyní se vrhneme na otázky:)

NA CHARLOTTE (modré vlasy :D):

1) Cítíš pořád něco k Shawnovi? Ano, pravděpodobně ho stále miluju. Nevím, jestli nám to vyjde, proběhlo hodně změn, ale jsem si jistá, že jenom u jednoho rande nezůstaneme. Bohužel nechci moc vztah podporovat, kvůli rodičům.. *nešťastný povzdech*

2) Proč to prostě neřekneš policii? Chápu, že se asi bojíš, ale tvoje rodiče by mohli zavřít a tobě by bylo líp.. Nad tím jsem uvažovala, ale nikam by to nevedlo, tak aspoň doufám, že přestanou. Kdyby je zavřeli, neměla bych kde bydlet. Horší možnost by byla, kdyby dostali jenom pokutu nebo něco takového. To bych se mohla s bydlením a zdravím rovnou rozloučit.

3) Pořád jsem nepochopila, jak můžeš mít po tom, co se to stalo důvěru k naprosto náhodným lidem, kteří si k tobě sednou v dešti, aby tě uklidnili a podrželi deštník nad hlavou!? Já vlastně ani nevím, proč jsem se mu svěřila. Možná to byl chvilkový zkrat, ale doufám, že zrovna on už mě nezklame. I když, teď si nejsem jistá, nechce se se mnou jen vyspat a odejít? Nevím, ale věřím mu, že je normální. *autorčin povzdech nad její naivitou*

4) Proč neutečeš z domu a nenastěhuješ se k Shawnovi? Ech, nevím, to mě ani nenapadlo. *krátké zasmání* Nevím, bylo by to dost blbé, vzhledem k situaci a rozhodně mu nechci nic z toho, co se děje doma vysvětlovat..!

5) Chceš se k Shawnovi vrátit? Jasně, že bych chtěla. *zasněný pohled* Shawny je úžasný, pozorný a prostě skvělý a dokonalý. Jenom se bojím, že to matka pokazí a nebo se něco zvrtne, proto tomu nedávám moc velké naděje.

6) Myslíš, že Shawn zjistí, že tě rodiče mlátí? Doufám, že rozhodně ne. Nepřeju si, aby o tom někdo věděl, zvláště ne Shawn.

7) Proč neřekneš policii, že tě mlátí? Bojím se, že bych pak neměla kam jít nebo že je nezavřou a bude to ještě horší.

NA SHAWNA

1) Chtěl bys Charlotte zpět? Jasně, je skvělá, sice má nějaké nedostatky ale pořád i přes tu dobu k ní něco cítím. *zamyšlený pohled*

2) Myslíš, že jí zmlátili rodiče, jak jsi jí viděl bez kapuce? První jsem nad tím uvažoval, ale pak mi došlo, že to je blbost. Znám je už pěkně dlouho a jsem si jistý, že by tohle svojí dceři stoprocentně neudělali. *mračí se* Ale ten, kdo to udělal si to odskáče.

3) Miluješ furt Charlotte? + Miluješ Charlotte? (od 2 lidí stejná otázka :D) Už jsem zmiňoval, nejsem si jistý, jestli jí miluju ale určitě k ní něco cítím. Možná si říkáte, že po tolika letech je to nemožné, ale já jsem si tím jistý. Akorát potřebuju, aby mě k sobě pustila, nevím, proč je tak uzavřená.. *svraštil obočí*

4) Jaký byl tvůj vztah s Charlotte předtím, než se to celý pokazilo a ty ses stal slavným? Podle mě velmi dobrý. Milovali jsme se, sice byla trochu stydlivá, ale já na ní nechtěl tlačit. Bohužel se bojím, že tu noc jsem to přepískl a ona se nějak odstřihla, už dříve byla totiž uzavřená, nevěří jen tak někomu *autorčin povzdech a ironická poznámka ,,To by ses divil!"* ale podle mě skoro neměl chybu.

5) Vážně jsi tak naivní, nebo to jenom hraješ? Nevím, proč bych měl být naivní nebo něco takového hrát.

6) Cítíš něco k Mie? Kdybych věděl, kdo to je, možná bych vám mohl říct náš vztah. Vzhledem k tomu, že absolutně netuším, kdo to je, jsem zmatený. (to nevím ani já, kdyžtak mě opravte)

RODIČE CHARLOTTE (bude tam hodně otázek typu proč jí bijí)

1) Proč bijete svou dceru? Musí se naučit, co je pro ni dobré. Bohužel, jiný způsob na ni neplatí a taky není tak účinný jako fyzické tresty.

2) Máte rádi svou dceru? Ano, když se nechová jako rozmazlený fracek.

3) Jestli ano, tak proč jí mlátíte? Musí mít tvrdší výchovu. Chápeme, že to, co se stalo před lety nebyl pěkný zážitek, ale už by se mohla vzpamatovat a začít se chovat normálně.

4) Proč bijete svoji dceru? To ji jako vůbec nemáte rádi? Máme, jen ji musíme odnaučit rozmazlenosti, byla to naše vina, že jsme jí celou dobu tolerovali to chování. Jinak nevím, co je na tom tak špatného. Fyzické tresty se provozují stále. Možná jsi i ty nějaká drzá a nevychovaná. *agresivně vyštěkne poslední větu a mračí se*

5) Vážně chcete, aby byla se Shawnem jenom proto, že je v balíku? Nepřijde vám to ani trošku blbý? Blbý? Zlato, žijeme v jiném světě, čím více peněz, tím lépe. Aspoň nám nějak vynahradí tu náročnou výchovu.

NA CHRISE

1) Proč jsi Charlotte pomohl? (2krát stejná otázka) Já a pomáhat? Dovol mi se zasmát. Jen mám jistý plán, co se začíná plnit.

2) Cítíš k Charlotte něco? Lásku? Rozhodně ne. Silné city? Ne. Potřebu jí ojet? stoprocentně jo!

3) Proč jsi byl u ní doma, když tě tam nepozvala? Snažím se uskutečnit svůj plán, přece jen, jsem romantik. Dělám si prdel, doufal jsem, že mi dá. Přece jen, moc holek mi neodolá *zářivý úsměv*

4) Líbí se ti Charlotte? Vzhledově dost, když byla zmoklá, šlo vidět, že měla luxusní postavu. Povahově je mi u prdele.

NA AUTORKU-MĚ

1) Zjistí Shawn, že jí bijí její rodiče? Určitě jo. Jen nevím, jestli za dlouho nebo je třeba nachytá.. Ještě si nejsem jistá.

2) Víš, že píšeš skvěle? Och, děkuju moc <3

3) Naučíš mě takhle dobře psát? To nevím, nepíšu tak dobře... Ale klidně napiš, můžem pokecat😊

...

Doufám, že se ask líbil. Snažila jsem se ho udělat pěkně a bez chyb. Jinak s tím Chrisem jsem to plánovala dlouho. Užijte si zbyteček neděle <3 Strašně moc se omlouvám, že jsem vás neoznačila, ale chcípl mi mobil a na notebooku se to blbě hledá. Fakt se omlouvám, lidi! Jinak děkuju za nádherné komenty a všechno ostatní. Říkáte si, co to píšu, ale právě teď mám 1000 slov<3 Tisíceré slovo je číslovka 1000:D.. Dobrou

I met you (part 1)Where stories live. Discover now