Eeuwige liefde

4 0 0
                                    

Omdat Catherine een klein meisje was, hebben veel jongens haar cadeaus en speciale aandacht gegeven vanwege hun verliefdheid op haar uiterlijk. En naarmate de jaren vorderden, ontwikkelde Catherine zich tot een mooie vrouw met haar lange blonde haar langs de linkerkant van haar gezicht, haar prachtige groene kastanjebruine ogen die leken te glanzen wanneer je er te diep in staarde, en haar wellustige figuur dat kan perfect worden geplaatst naast een zandloper.

Ja, Catherine was de ideale figuur voor de verlangens van elke man. Desondanks moet ze zich nog steeds hebben gevestigd met een man. Vanwege haar belachelijk hoge normen heeft ze mannen links en rechts afgewezen. Als kind is ze altijd van mening geweest dat één man de reden voor haar leven zou zijn; die ene perfecte man. Velen hebben geprobeerd haar van zich af te schudden, maar ze bleef dood op de grond liggen. Niemand heeft ooit haar normen van perfectie nageleefd. Pas toen Jim Hanson de stad betrad. Jim had de opvallende blik van Catherine's noden, onnodig te zeggen dat Catherine ook op dezelfde manier tot Jim opkeek. In een mum van tijd waren de twee verloofd.

Terwijl de voorbereidingen voor het huwelijk werden getroffen, groeide Catherine te obsederend in het perfectioneren van de bruiloft. Jim probeerde vaak tegen Catherine te zeggen dat ze moest kalmeren en dat zolang ze van elkaar hielden, ze de perfecte bruiloft zouden hebben. Catherine bijtte niet, zij en Jim zouden talloze debatten maken. Uiteindelijk besloot Jim dat hij niet langer aan de huwelijksvoorbereidingen zou deelnemen en naar het bordeel in de stad zou gaan. Daar ontmoette hij Alice; het stoute meisje dat het ideale tegendeel van Catherine lijkt te zijn geweest - haar gitzwarte haar en haar gotische kleding met de aanraking van sappige rode lippenstift aan haar gebobbelde lippen. Jim besloot haar een drankje te kopen en vanaf dat moment was het allemaal bergafwaarts. Dagen en dagen gingen voorbij met Jim die meer tijd met Alice doorbracht, terwijl Catherine de bruiloft bleef voorbereiden.

Jim noemde zijn problemen met Catherine, dus Alice zei hem dat ze niet gelijk hadden voor elkaar. Keer op keer zou Alice constant proberen Jim ervan te overtuigen om met haar de stad te verlaten - om echt samen weg te zijn van Catherine. Terwijl de dag van de bruiloft opkomt en Jim aankleed, was Alice in staat om Jim in een kwetsbare toestand te zien vanwege zijn koude voeten en is hij er uiteindelijk van overtuigd om weg te rennen met Alice.

Terwijl Catherine tijdens het huwelijk op Jim wacht, merkt ze dat ze zwaar teleurgesteld is als ze eindelijk het nieuws van Jim's vertrek hoort. Verrast, neemt Catherine een overdosis pillen en pleegt zelfmoord. Terwijl Catherine haar laatste adem haalt, snelt de vader van Catherine snel naar haar toe, alleen om haar laatste woorden te horen: "Hij zal van mij houden, in dit leven of de volgende." En terwijl Catherine's vader het lijk van zijn dochter vasthoudt, druppelen de tranen over zijn gezicht en landt hij op het gezicht van de pas overleden Catherine.

Het is goed voor Jim, samenwonend met Alice en weg van zorgen en zorgen, behalve de koude winter die voor ons ligt. Een week na het overlijden van Catherine, leest Jim erover in de kranten. Hij omschrijft haar als de ongehuwde bruid die zichzelf heeft gedood omdat ze geen andere heeft. Dit brengt Jim de schuldgevoelensreis naar beneden. Gedurende weken en weken overweegt hij of hij terug moet gaan naar de stad en zijn respect moet betuigen; maak het goed met haar en zichzelf om de schuld van binnenuit te zaaien. Jim sliep bijna nooit meer. Bewust of onbewust, was Catherine er altijd om hem te achtervolgen; hetzij in de diepste uithoeken van zijn nachtmerries of in nostalgische figuren om zijn herinneringen aan haar terug te brengen. Jim moest er gebruik van maken, hij wist het - hij moest haar graf onder ogen zien - verontschuldigde zich, maar ook, om zijn liefde voor haar te herinneren. Hij haalt herinneringen op aan betere dagen, omdat haar essentie die alleen uit de herinnering is voortgekomen, zich weer overgeeft aan Jim's verlangen om zich met Catherine te herenigen. Hij wilde niet langer alleen haar graf bezoeken om zijn slechte daden te rechtvaardigen, maar opnieuw dicht bij een vrouw te komen van wie hij ooit hield. Terwijl zijn verliefdheid op Catherine stijgt, begint zijn aantrekkingskracht op Alice langzaam maar zeker te vervallen. Jim ziet nu dat zijn woede jegens Catherine de schoonheid van Alice was. Terwijl Jim en Alice de liefde bedreven, stelde hij zich alleen Catherine voor. Jim bleef onopvallend obsederen over zijn overleden verloofde, dus nam hij later de beslissing en pakte hem in en vertrok tijdens middernacht nadat Alice had geslapen om naar het graf van Catherine te gaan.

3u, niemand valt op dat Jim terug was in de stad. Het was een geluk voor Jim om te zien hoe hij niet al te groot is als een fan van boze mobs, vooral wanneer de fakkels en hooivorken van de bende op hem afstevenen. Jim klom over het hek en deed zijn zaklantaarn aan en sneed zijn jas bijna op de bovenkant van het hek. Het was donker en mistig, de wind sneed door Jim's gezicht, de atmosfeer was dood als dood kan zijn. Maar liefde overwon de angst binnen Jim. Hij zocht haastig naar Catherine's grafsteen. Twee uur gingen voorbij, maar Jim was niet in de buurt van opgeven. Uiteindelijk vindt hij Catherine's graf, met de grond nog steeds verzakt en de schop tegen de grafsteen. Hij hurkte neer en raakte de grond aan, waaronder degene lag die hem compleet zou maken. Jim snikte eindeloos, verontschuldigde zich en wenste dat hij de fouten die hij had gemaakt ongedaan kon maken. Hij legde zijn rug op de grafsteen en ging zitten. Hij zou de rest van zijn leven zo kunnen leven, vlak naast haar graf, zo niet alleen voor de samenleving. Jim bleef daar, te gefascineerd om te vertrekken.

Jim werd wakker en besefte dat hij een tijdje onzeker langskwam naast het graf van Catherine. Maar wat hem wakker maakte, was niet alleen maar een natuurlijk alarm, het was Catherine, die boven hem stond en fel in de wolken keek. Jim stond op, niet verrast en bleef een ogenblik staan, hij keek haar aan, ze was al geruime tijd dood. Ze was begraven in haar bruidsjurk, haar haar was wazig en haar oog was verslonden door de nog steeds levende maden in haar oogkas, haar huid op haar linker jukbeen was langzaam aan het afhakken. Toch was het Catherine. Jim omhelsde haar, niet wetend hoe ze haar eeuwige slaap had verlaten, maar niet om haar gaf.

"Waarom ben je weggegaan, waarom heb je me verraden?" vroeg Catherine.

"Het was een dwaze fout, ik heb er spijt van, maar alsjeblieft, duw dat terzijde en hou nog een keer van me", smeekte Jim, nu op één knie.

Catherine bukte zich op beide knieën en beiden wisselden woorden van verontschuldiging en vergeving uit en haalden herinneringen op aan een veel onschuldiger verleden. Catherine leefde, dat moest ze zijn. Jim omhelsde Catherine nog een keer, maar met een veel intiemere aanraking. Jim deed zijn jas uit en ritste de achterkant van Catherine's jurk open, terwijl hun lippen op slot gingen. Hij zwaaide met zijn linkerhand naar Catherine's linkervoet terwijl hij hem van haar rok en naar haar dij trok terwijl hij zijn mond naar beneden bewoog en verleidelijk in haar nek stak met gebobbelde lippen. Ze deden de rest van hun kleren uit, Jim druppelde langzaam zijn vingers langs Catherines borst, terwijl hij zachtjes met zijn andere hand over haar koude, ijskoude lichaam streelde. Haar stijve lichaam ging onder hem liggen, terwijl hij haar bleke huid bekeek; liefde bedrijven voor wat de laatste keer zou kunnen zijn ...

Een menigte groeide die ochtend op de begraafplaats; de verzorger van de begraafplaats aan de voorkant. Jim werd wakker met het vinden van iedereen om hem heen, ontzet door zijn terugkeer misschien. Iedereen staarde naar Jim terwijl hij een verbijsterde blik wierp. Jim ging rechtop zitten, nog steeds naakt, en zag iemand die zich in de menigte bewoog proberen naar voren te komen. Na zo'n gedoe leek het de vader van Catherine te zijn, die onmiddellijk hetzelfde radeloze gezicht leende dat de menigte had. Jim draaide zich langzaam naar zijn zijde en besefte wat er gisteravond was gebeurd: hij had het lijk van Catherine opgegraven en seks gehad met haar dode lichaam.

Creepy ghost story's dutchWhere stories live. Discover now