Ghost

6 0 0
                                    

Geesten zijn een fenomeen dat niemand kan verklaren

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Geesten zijn een fenomeen dat niemand kan verklaren. Ze zijn door de geschiedenis heen gedocumenteerd en hebben jarenlang angst, paniek en veel discussie veroorzaakt over hun bestaan ​​en wat ze precies zijn.

Hoewel velen geloven dat zij de gevangen zielen van dode mensen zijn, is dit verkeerd. Geesten zijn erg springlevend, zo levend als ik of jij die dit nu leest, geesten zijn veel gecompliceerder dan dat. Je ziet het universum een ​​enorme plaats, een eindeloze ruimte van paradoxen, wormgaten en ze zijn sleutelwoorden: tijd.

Het universum is zo'n enorme plaats dat er nu meer dan één tijdsperiode aan de gang is. Terwijl we hier nu zitten, zijn er in de toekomst mensen die hun dagelijkse routine volgen, evenals mensen uit het verleden. Tijd is geen rechte lijn ..

Het is meer een gecompliceerd systeem van niveaus zoals een hotel, je gaat naar boven maar de mensen van de trap verdwijnen niet alleen omdat je ze niet kunt zien of horen, ze zijn er nog steeds en leven.

Met dat gezegd zijnde mensen in de jaren 1800 bijvoorbeeld die 200 honderd jaar geleden stierven, leven nog steeds ergens in het universum in een andere tijdparadox. De Tweede Wereldoorlog wordt nog steeds gevochten.

Nu komt hier het gecompliceerde deel, dat de plaats in het universum waar deze tijdsperioden plaatsvinden de aarde is, ja ons huis, en nu in plaats van als een hotel te zijn als het overtrekken van papier over een originele foto, kun je zien wat je ' Ik heb getekend op het calqueerpapier en wat eronder zit, beide zijn met elkaar te zien, maar bevinden zich niet echt op dezelfde plek.

Dit verklaart waarom spoken vaak worden beschreven als wazig en niet massief, maar meer als een doorzichtige textuur. Of je er nu een hebt gezien of niet, je bent waarschijnlijk ooit ergens alleen in een kamer geweest, maar het voelde alsof je niet echt alleen was ..

Alsof er iets anders in de kamer was met jou ... Laat me je vertellen dat dit niet alleen een gevoel is, je bent niet alleen, zelfs nu is er een onzichtbare kracht direct naast je de persoon die dit leest, ja jij, jij bent nooit alleen ... ooit ...

Zelfs nu achter je lopen zijn mensen uit verschillende tijdsperioden en af ​​en toe zal één van deze bijna hologramachtige wezens duidelijker doorbloeden tot onze tijd, zodat we ze kunnen zien, maar ze zullen ons niet zien, maar het ding werkt in omgekeerde richting, betekent dat terwijl je hier zat, er iets naar je kijkt ...

Staren ... naar jou, ademen in je nek, diep in je ogen kijken, dus de volgende keer dat je om 3 uur wakker wordt met het gevoel dat iets in het donker je in de gaten houdt ... Weet je waarom ...

Creepy ghost story's dutchWhere stories live. Discover now