1 Dolar.wav

23 4 0
                                    

Post 1

Het volgende was een blogpost van John Goodman, geplaatst op 17 augustus 2011. Bijgevoegd was een downloadlink naar 1dollar.wav. Het betreffende bestand is geconverteerd naar OGG-indeling, zodat het kan worden geüpload naar de Wiki. Goodman vermeldde in de post dat hij uitgebreid onderzoek zou doen naar de mysteries rond dit dossier. Als hij iets terug meldt, wordt het hier geplaatst.

Nadat mijn computer in een bliksemstorm tot krokant was verbrand, bleef ik alleen achter op mijn oude computer. Gelukkig had ik alles van mijn vernietigde computer al opgeslagen op USB-drives en CD-ROM's. Mijn oude computer draaide Windows 98, en had dringend een OS-upgrade nodig. Het was tijd om online te zoeken naar een nieuwe OS-installatieschijf voor een betaalbare prijs. U vraagt ​​zich misschien af: "Waarom niet gewoon een nieuwe computer kopen?" Dat zou ik gedaan hebben, maar vanwege de waardeloze economie had ik daar het geld niet voor. Dus mijn enige andere optie was om mijn oude te upgraden. Hoe dan ook, ik zocht rond e-Bay om te zien of iemand een exemplaar van Windows XP aan een betaalbare prijs verkocht. Er was geen manier waarop mijn computer Windows Vista of 7 aankon, dus ik zou gewoon met XP moeten gaan.

Lo en zie, iemand verkocht een volledige schone schijf van Windows XP voor slechts $ 1,45. Niemand anders bood erop, dus plaatste ik de mijne. Zelfs nadat ik mijn bod had geplaatst, deed niemand anders dat. Onnodig te zeggen dat ik de schijf won en niemand anders om mij uit te dagen. Een paar dagen later ontving ik de schijf in een witte envelop. Ik opende de envelop en haalde de schijf tevoorschijn. Het leek net als elke andere opstartbare schijf van XP. Ik zette mijn oude computer aan en deed hem open en installeerde Windows XP zoals normaal. Terwijl ik wachtte tot het geïnstalleerd zou worden, gooide ik wat popcorn, nam een ​​puinhoop en keek televisie, controleerde af en toe de voortgang van de installatie en reageerde op dialoogvensters, de registratiecode in te voeren, enz. Uiteindelijk was het klaar met installeren, en ik kan de computer gebruiken.

Het eerste dat ik deed, was alles wat ik had back-uppen van mijn vernietigde computer naar de oude computer. CD na CD, USB drive na USB-drive, en eindelijk kreeg ik alles op mijn computer zoals ik het wilde. Ik besloot om een ​​beetje rond de computer te bladeren voordat ik hem uitdoe en me klaarmaakte om naar bed te gaan. Deze willekeurige navigatie leidt me naar de map "C: \ WINDOWS \ Media". Toen zag ik daar een bestand met de naam "1dollar.wav". Ik heb het bestand niet op de computer gezet, dus ik ging ervan uit dat het samen met alle andere bestanden in de map was geïnstalleerd. Maar ik besefte dat ik me niet kon herinneren dat een dergelijk bestand ooit bij XP werd geleverd toen ik het op mijn vernietigde computer had staan, voordat ik het naar Windows 7 heb opgewaardeerd. Benieuwd, ik dubbelklik op het bestand om het te openen.

Laat haar je niet pakkenHet was een heel bijzonder bestand

Ops! Esta imagem não segue as nossas directrizes de conteúdo. Para continuares a publicar, por favor, remova-a ou carrega uma imagem diferente.

Laat haar je niet pakken
Het was een heel bijzonder bestand. Het enige dat ik hoorde toen ik het opende, was een rare ruis, bijna alsof het een extreem vervormd nummer was. Het bestand bevatte slechts vier solide minuten van dit vreemde geluid. Het maakte me een beetje gek. Ik bedoel, het was nacht, met mijn slapende hond als mijn enige bedrijf, en ik vind een bestand op mijn computer dat ik daar nooit heb geplaatst en dat geen deel uitmaakte van de originele XP-installatie, en het is allemaal 4 minuten raar statische ruis. Verder bevindt het zich in een systeemmap. In de veronderstelling dat het een soort virus was, heb ik het bestand gescand. Zie, 1 trojan kwam eraan! Ik had geen idee waar ik het vandaan had. Ik had amper op internet gezeten sinds Windows XP volledig was geïnstalleerd. Plotseling realiseerde ik me dat ik een bestand met dezelfde naam een ​​fractie van een seconde op het scherm zag flitsen toen de schijf alle systeembestanden installeerde. Ik kon maar tot één conclusie komen: er was met de schijf geknoeid. Ik besloot de trojan te verwijderen, 1dollar.wav te verwijderen en een volledige systeemscan uit te voeren met mijn beide antivirusprogramma's (MalwareBytes Anti-Malware en Microsoft Security Essentials). Het kostte heel veel tijd om het scannen te voltooien, dus besloot ik om naar bed te gaan terwijl ik wachtte. Ik voelde me nog steeds een beetje boos dat ik er al die tijd doorheen was gegaan om eindelijk mijn computer te installeren en te upgraden zoals ik het wilde, om erachter te komen dat er met de installatieschijf was geknoeid.

Creepy ghost story's dutchOnde as histórias ganham vida. Descobre agora