Blind Maiden Website

4 0 0
                                    


Er is een website die gebruikers de keuze bied om de 'ultieme horror' te ervaren. Deze website, genaamd Blindmaiden.com, is vermoedelijk een site gewijd aan een ten dode opgeschreven geest die het huis zal betreden van mensen die het hebben bekeken.

Hoe je het ook probeert, je browser staat je echter niet toe om de site te betreden. Zie je, om toegang tot deze site te krijgen, moet je wachten tot precies 12:00 AM, om er zeker van te zijn dat de nacht in kwestie een Nieuwe Maan nacht is. Je moet alleen thuis zijn met alle lichten uit. Alleen als aan deze voorwaarden is voldaan, krijgt u toegang tot de site.

Zodra je binnenkomt, zie je een montage van foto's die snel worden weergegeven. Deze afbeeldingen zijn van jongens en meisjes zonder ogen en gezichten die verwikkeld zijn in een enorme angst. Hierna verschijnt er tekst op de monitor die zegt:

Deze website neemt je mee naar een heel nieuw niveau van horror.

Een gruwel die alle vijf je zintuigen zal gebruiken.

Je moet heel voorzichtig zijn om nergens op te klikken

per ongeluk. Je zult worden geconfronteerd met een echte ervaring

van absolute gruwel.

Klik op de knop Accepteren om deel te nemen

actief in de ervaring.

AANVAARDEN

AFWIJZEN

Als u op weigeren klikt, wordt u beloond met toegang tot het volledige archief van deze gruwelijke afbeeldingen. Een gore-site vrij veel. Klik op Accepteren en er zal geen weg meer terug zijn. Je hebt je lot bezegeld en vertrouw me, je ZULT de ultieme gruwel ervaren.

Bij het accepteren, zie je een sinister silhouet op je monitor naar je huis lopen. De geest zal dan dichterbij komen en dezelfde kamer binnengaan als je bent. Je zult dan je eigen rug op de monitor zien en je zult een aanwezigheid achter je voelen. Plotseling voel je iemand die op je schouder tikt, en terwijl je je omdraait, zul je het gezicht van de Blinde Maagd zien en gillen van angst. En dat is het laatste wat u zult doen, omdat zij u dan zal doden.

De Blinde Maagd zal dan je ogen uitkiezen en een foto van je gezicht maken.

Gefeliciteerd. Je hebt het ritueel met succes voltooid en als beloning zal die foto altijd deel uitmaken van de fotogalerij van de website, net als alle andere foto's van mensen die dom of nieuwsgierig genoeg waren om op de acceptatieknop te drukken. En ja, als je een thrill seeker bent, dan zal je de laatste paar momenten van je leven geweldig vinden.

Creepy ghost story's dutchWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu