Slecht idee

11 2 0
                                    

Gisteren belde een vriend van me mij. Het was John, een oude vriend van de middelbare school. Ik had al jaren niet meer met hem gesproken en we begonnen terug te denken aan alle rotzooi die we op de middelbare school hebben getrokken. Een paar dagen later besloot ik hem terug te bellen en te kijken of we samen konden komen, misschien konden we gaan vissen of zoiets.

We praatten een tijdje aan de telefoon en ik zei tegen hem: "Hé, misschien moeten we eens samenkomen." Hij zei eerst dat dat een slecht idee was, maar toen stemde hij toe. Ik vroeg hem om een ​​adres, nam het over en vertelde hem dat ik hem morgenochtend zou zien.

De volgende ochtend kwam ik op de plaats waar hij zei dat hij woonde. Er was niets dan puin daar. Het leek erop dat er daar jaren geleden brand was geweest, maar niets werd schoongemaakt en de planten werden nooit opnieuw. In het midden van het puin vond ik een oude telefoon met roterende stijl op de vloer, waar niets mee te maken had. Haastig haalde ik mijn mobiele telefoon tevoorschijn en belde zijn nummer.

De telefoon op de vloer ging.

Een keer.

Tweemaal.

Een derde keer.

Ik liet mijn mobiele telefoon in shock vallen en knielde om de roterende telefoon te pakken. Een stem, doordrenkt van vervorming en gesis, zei:

"Ik zei toch dat dit een slecht idee was."

Creepy ghost story's dutchWhere stories live. Discover now