Capitolul 61: Începuturile unei noi povești

9.7K 752 160
                                    

Capitolul șaizeci și unu,,Începuturile unei noi povești"

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Capitolul șaizeci și unu
,,Începuturile unei noi povești"

,,Nu îți pot garanta dorințe, nu îți promit stelele,

Dar să nu te întrebi niciodată dacă inima mea bate numai pentru tine, ea bate numai pentru tine."

  — Glumești, nu? răbufni pe neașteptate și-și dădu ochii peste cap. Cineva ți-a luat un lucru care-ți aparținea din propria-ți mașină, iar tu nu ai mai spus nimănui și nu ai încercat să faci ceva? continuă mult mai înverșunată ca până atunci. Când ai devenit atât de inconștientă, Amadora?

  — M-am gândit că poate doar l-am pierdut când am coborât, încerc să mă justific. 

  — Chiar credeai că un astfel de scenariu este posibil în viața ta? aproape că țipă la mine, doar că-și canaliză furia într-o lovitură puternică în biroul din fața sa. Se pare că nu știi nimic despre lumea aceasta, deși faci parte din ea.

  — Deja întreci măsura, Aletta! reacționă și Celine rapid și o privi pe soacra mea cu o ură imensă. Amadora nu este făcută pentru toate lucrurile acestea, dar a învățat să le facă față, pentru că acum ea este doamna Moretti, puse accent pe ultimele cuvinte.

    Ambele femei aflate în aceeași încăpere, încercând să poarte o discuție pentru a găsi o soluție, ei bine o astfel de situație poate avea un singur deznodământ: o furtună de replici. Sper doar să nu se ajungă mai departe de atât, iar eu să fiu prinsă la mijloc. Totuși, nu-mi doresc ca atunci când Alessandro se va întoarce să ne găsească pe toate trei cu vânătăi pe față și, eventual, cu părul înjumătățit.

  — Ne putem calma? încerc să aplanez conflictul ce-și dorește să le ia tot mai mult cu asalt. Suntem aici pentru cu totul altceva, le reîmprospătez memoria.

  — Așteptăm să ne prezinți planul, scumpo, tu ești șefa acum, noi îți urmăm indicațiile, vorbi Celine, acum mult mai calmă, dar scoase un mârâit scurt atunci când privirea sa se intersectă din nou cu cea a doamnei Aletta.

  — Mafia nu lovește decât atunci când se afla în criză, spunea celebrul judecător Giovanni Falcone, încep să le spun, în timp ce le țintesc pe amândouă cu privirea, ceea ce înseamnă că, dacă nu am asculta de decizia de comisiei, nu am păți nimic... grav.

    Femeile se privesc una pe cealaltă, neîncrezătoare în vorbele mele.

  — Am un sentiment vag că ați fi socotiți drept trădători, de data aceasta amândoi, iar asta ar aduce o furie mult mai puternică a bărbaților de onoare, căci din nou nu vă supuneți regulilor, încercă Celine să-mi explice calm, domol, astfel încât să nu mă rănească.

Fugind de destin - FINALIZATĂUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum