Capitolul 47: Distrugeri superficiale

11.5K 782 74
                                    

Capitolul patruzeci și șapte,,Distrugeri superficiale"

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Capitolul patruzeci și șapte
,,Distrugeri superficiale"

,,Poate dacă ai știi toate prin câte am trecut pentru a ne salva

Aș putea repara durerea care sângerează înăuntrul meu."


  — Gândește-te doar, aud o voce spunând și mă opresc în fața ușii, Alessandro Moretti s-a căsătorit cu aceeași femeie care l-a părăsit acum cinci ani, chiar înainte de nuntă. Cine ar fi crezut că ar putea să ierte și să îi dea și titlul de doamna Moretti?

    Îmi dau ochii peste cap când aud aceste lucruri și continui să ascult, chiar dacă nu este frumos ceea ce fac, dar nici să vorbească despre viața altora nu este, deci suntem oarecum chit. Oare bârfele despre noi nu vor înceta niciodată? Deja sunt sătulă pănă peste cap de tot ceea ce aud pe la colțuri și de tot ceea ce mi se spune în față, căci sunt multe persoane care nu s-au ferit deloc să facă aceste remarci în fața mea, spunându-mi-le direct, ca o acuzație uneori, jucânduu-mă pentru ceea ce am făcut, chiar dacă nu cunosc aproape nimic despre mine.

  — Cred că a reluat relația pentru copiii pe care, aparent, îi au împreună, comentă o altă voce feminină și îmi strâng mâna pe clanță.

  —  Probabil, mormăi cealaltă, nu avea cum să-i renege pe cei din sângele său, însă nu l-aș fi văzut căsătorit cu acea Rizzo nici dacă vedeam cum soarele răsare de la vest și apune la est, chiar dacă este total greșit. Dar aș fi crezut în această fantasmă, în schimbul a ceea ce s-a întâmplat azi.

  — Cu un asemenea caracter l-aș fi văzut căsătorit doar cu Fabiola Lombardi, interveni o a treia voce, care-mi pare cunoscută.

  — Crezi că ea ar fi putut să-l schimbe? întrebă una dintre ele.

  — Nimeni nu-l poate schimba, vorbi sigură pe ea femeia, lăsând impresia că-l cunoaște foarte bine pe Alessandro, și nici nu-i poate reprima anumite instincte, continuă și parcă chiar și de după ușă îi văd zâmbetul mișelesc, dar Fabiola este cert femeia de care are nevoie. Au, cu aproximație, aceeași avere, chiar dacă  poate e greu de crezut, zona de influență diferă într-o mică parte ca suprafață, iar personalitățile lor, cum am mai zis, se potrivesc mănușă. Iar despre aspectul fizic nici nu mai este nevoie să menționez, continuă și mă făcu să strâng din ochi.

    Îmi era de ajuns să știu că doamna Aletta, soacra mea, voia ca Fabiola să fie în locul meu. Știu că ar fu vrut ca ea să fie soția lui Alessandro, să fie noua doamnă Moretti, și se pare că și alte persoane sunt de aceeași părere, ceea ce nu mă surprinde. Din păcate pentru ei, sau pentru ele mai bine spus, nu lor le aparține această decizie.

Fugind de destin - FINALIZATĂUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum