Yazar notu

441 48 4
                                    

bir bölüm olarak yazıp sizi hayal kırıklığına uğrattığım için üzgünüm ama bir şeyler demek istiyorum.

bu hikayeyi yazmaya başlayalı 1 sene olmuş olabilir, ne zaman ilk bölümü yayınladım tarih olarak hatırlamıyorum ama 2-3 bölüm sonra hikayeyi bitirmeyi planlıyorum, hiç bir şey sonsuza  dek sürmez ve sık boğaz etmek istemem.

kanalın tekinde pollyanna filmine denk gelmiştim, kitabı 2-3. sınıftayken okuduğumdan tekrar izlemiştim ve aklıma pollyanna tarzı bir karakter geldi. yaşamı kötü, kız depresif ama mutlu olması için sebebi var ve bende en iyi mutluluk sebebi olarak louis tomlinson'ı buldum.  çünkü louis tomlinson'da öyle, depresif, bıkkın ama sassy ama mutlu, şükran dolu ve güzel.

aranızda shipper olanlar olabilir, louis'nin gay olduğunu düşünenler ya da umursamayanlar (benim gibi), elounor shipperlar, sadece meraktan okuyanlar, 1dyi umursamayanlar vs... bir çoğumuzun hayalleri var ve bende hayallerin ne olursa olsun asla ama asla imkansız olmadığını göstermek için bu fici yazdım. burada louis ve betty aslında 2 temsilci, louis hayalleri temsil ediyor ve betty ise hayalperesti. sadece size inanç vermek istedim, bettynin en büyük hayali louis ile tanışmak oldu ve tanıştı, hatta işler fazlasıyla yoluna girdi ve ımm evlendiler... bir çoğunuz gibi benimde büyük hayallerim var, biri oyuncu olmak, popüler olmak, güzel olmak, harry styles ve sevdiğim insanlarla tanışmak. sanaldan olsun veya hollywood'dan müzik dünyasından olsun. 

bu hikaye sayesinde yakın bir arkadaşım niall'a e-mail atmaya filan kalkmıştı ve açıkçası hoşuma gitmişti, kızı şu anda özlüyorum, uzun zamandır konuşamıyoruz.

neyse.

uzun lafın kısası, bu hikayede aman aman bir kurgu yok, depresyon içerikli yazacaktım ama herkesin mutluluğu hak ettiğini düşünüyorum. ne yaşarsanız yaşayın kendinizi kurtarmak sizin elinizde, acının sizi yargılamasına izin vermeyin. bu hikaye 2-3 kişiye ilham verdiyse ne mutlu bana!

diyeceklerim şu ki, bu yazdığım basit, kafamdan uydurduğum mektuplar gerçekten okundu ve bunun için teşekkür ederim. ne yapmak istiyorsanız hiç bir şey için geç değil ve gerçekten benim gibi düşünen varsa da minnettarım.

sizi seviyorum & teşekkürler.

Hale Nur.

Bir hayranın mektupları.Where stories live. Discover now