11:Mektup: We'll find a way thorugh the dark.

836 90 7
                                    

1 Eyllül,

LOUIS "THE TOMMO" TOMLINSON,

Böyle saçma bir giriş ile başladığıma inanamıyorum ama hislerim geçmeden bir an önce duygularımı kağıda aktarmak istediğimi söylemeliyim. Tamam bu sene üniversiteye başlayacağımı nasıl öğrendin bilmiyorum ama kapıma gelen kocaman bir kutu ve gizli-olan-çok-orjnal ismin "Sasy Master" ile yolladığın posta elime ulaştı ve demek istiyorum ki, ah şu an ellerim titriyor yazamıyorum, bana uçak bileti, üniversite kitaplarım ve bir kutuda yolladığın gümüş kolye benim için fazlaıyla... Tomlinson tarzı. Ne halt yiyorsun?! NEDEN BANA HEDİYE YOLLUYORSUN? ÜNİVERSİTEYE GİDECEĞİMİ NEREEN ÖĞRENDİN?

En son ki telefon görüşmemizden buraya yaklaşık... 5 gün geçti ve sanırım sesini özledim. Mektup fazlasıyla iğrenç bir hal almaya başladı ama Louis bunu başarabilir miyiz bilmiyorum. Ve bu ilişkiyi yaşamak istiyorum, yine de korkuyorum. Seni tiksindirmekten korkuyorum. Benim kusurlarım çok fazla ve ben 17 yaşındayım, senin için fazlasıyla küçüğüm ve hayranım. Hayran olmam kesinlikle sorun olabilir ve bir şey sormak zorundayım, hayran olarak yani; Louis tops değil mi? Kaşlarını çatıp, sesini kalınlaştırıp "Bethany!" dediğini duyar gibiyim, sadece şaka yapıyorum.

Her neyse... Madem üniversiteye başlayacağımı öğrendin, işte söylüyorum: Londra'ya gidiyorum. Evet, lise hayatım tamamiyle bok gibiydi ve yine de çalışmalarımı biraz arttırdım ve sınavlara girdim. Kazanacağımdan ümidim yoktu Louis ama gerçekten kazandığıma inanamıyorum. Ortalama bir puana sahibim ama Londra'da üniversite için yeterli ve ben de annemle konuştum. Annem eskisinden daha az depresif ve daha çok çalışmaya başladı ve sanırım babamın ayyaşlığına nazaran onu terk etmek konusunda bazı fikirleri var. Sonunda olgunlaşmaya başladığına seviniyorum, en azından beni Londra'ya gönderecek.

Üniverite hukuk okumayı planlıyordum ama tam olarak ne yapmak istediğimi bende bilmiyorum. Asıl istediğim şey yazar olmak, her şey hakkında yazabilmek. Aslında gelecekte bu mektupları yayınlamayı isterdim ama sanırım bunu yapamam, olsun, bende fanfiction tarzı hikayeler yazmak isterdim. (Senin bilmediğin bir sayfam var ve düzenli olarak yazıyorum ama...)

Heyecanlıyım. Bir kaç güne kalmaz annem ile beraber Londra'da öğrenci evi yada yurt gibi yerlere bakmaya gideceğiz, gerçekten heyecanlıyım. Londra'nın soğuğunu hissetmek istiyorum ve Louis, ben teşekkür etmem gerek. Yüz yüze yada telefonda da ediyorum ama gerçekten hayatımı kurtardığın için teşekkür ederim. Sanırım üniversitedeki Louis Tomlinson imzasını dövme yaptırmış ilk kız olacağım ve heyecanı içimde hissediyorum. Bunun enin sayende olduğunu bilmeni istiyorum. Uzakta da olsak yan yanada olsak sen her şekilde benim hayatımı daha güzel hale getirdin ve sen olmasan sanırım üniversite hayalini bile kuramazdım.

Seni seviyorum, 

Sevgilerle, Bethany "Artık Üniverseli Olan" Lawson.

Bir hayranın mektupları.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin