Özel Mektup 4: You never love yourself half much as I love you.

1.1K 121 13
                                    

21 Temmuz,

Betty,

  Direkt söylemek istiyorum ki, dün gerçekten Eleanor'dan ayrıldım. Sanırım seninle olan mektuplarımı buldu ve bir kavga çıkardı. Bana "Bu kadar flörtöz olduğunu bilmiyordum" gibi şeyler söyledi, sana gösterdiğim ilginin yarısını bile göstermiyormuşum. Teenage olmama rağmen 17 yaşındaki bir kızı ayartıyormuşum. İşte haber: Eleanor hayatımda duyduğum en büyük saçmalık, seninle mutluyum neden kabullenemiyor?

  Eleanor'dan ayrıldığımda beklediğim aşırı tepkiyi göremedim. Sanki bunun olacağını biliyor gibiydi, umursamadı. Açıkçası ben bile kendimden beklediğim şoku göremedim. Çünkü fark ettim ki kalbim ona ait değil veya ben ona ait değilim. O beni hak etmiyor. Çok bencil bir şey olduğunu farkındayım ama "Ben"den kastım tabii ki deşöhretim, param veya geriye kalan sahte şeyler değil... Sevgimden bahsediyorum. Benim seveceğim insanın da en azından çaba göstermesini istiyorum. Bana değer veren biri olsun istiyorum hayatımda, geleceğimi kurtarmak istiyorum. Senin gibi birini istiyorum sonsuzluğumda, seni istiyorum.

  Tur saçmalıkları hızla devam ediyor, gerçekten bu işi severek yapsamda ruhen yorulmuş durumdayım. Ve Eleanor ile bitirdiğim ilişkimden dolayı yönetimde bana kızgın ve depresyonel bir hal almış haldeyim. Oysa iyi olmak zorundayım, bunu biliyorum. Sen bunu isterdin. Belki de kaçıp yanına gelirim, her şeye hazırlıklı olmak gerek.

  Hayatımın büyük bir parçası oldun Betty, bu çok farklı bir şey. Oturup olanları düşündüğümde kendime bile inanamıyorum bazen. Beni değiştirdin ve bu kesinlikle iyi yönde. Gözümü açtın, artık insanlara bakarken bazı şeyleri daha iyi anlıyorum. Eleanor ise bunun sadece bir başlangıcıydı. Tanrım, sana o kadar çok ihtiyacım var ki, turda olduğunu hayal ederek uyuyorum bazen. Senin neşeli sesine ihtiyacım var ve bazen telefondaki o güzel sesin beni öyle mutlu ediyor ki... 

  Yoğun çalışmanın verdiği bir yorgunluk ve ruh çöküntüsü yaşıyorum. İyi olurum, grip olacağım sanırım yakında. Seni görmek istiyorum, ilacımın bu olduğuna eminim. Seni çok özledim. Şu anda bekar ve çalışan biriyim.

Kendine iyi bak, sevgilerle,

Louis xx.

Bir hayranın mektupları.Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora