Eklemeler -1

1.1K 113 22
                                    

Louis uzun bir süre Betty'den haber alamaz. Bu konuda endişelenir ama üstüne yürümek istemez, yine de bir sorun olmadığından emin olmak ister. Turda ara vermişlerdir, Louis bir süre Doncaster'a ailesinin yanına iner. 

Hala Betty konusunda endişelidir, onu bir kaç kez arar ama ulaşamaz. İyice işkillenen Louis tek çarenin Betty'nin yanına gitmek olduğunu anlar ve ailesinin yanındaki tatilini bireaz kısa keserek Betty'nin yaşadığı yere bilet alır.

Havaalanına gitmez üzere yola çıktığında Betty'i bir kez daha arar ama yine cevap alamaz. Louis korkmaya başlar, bu içindeki korkuyu arttırır.

Havaalanına geldiğinde bavulunu sürüklerken ve bir yandan telefonunu cebinde ararken birine çarpar. Özür dileyerek karşısında düşürdüğü kızı kaldırmaya çalışırken kızı tanıdığını farz eder. Kızın yüzünü gördüğünde şok olur.

Bu Betty'dir. Bethany'e birden sarılarak olayın şoku ve sevinciyle ona sıkıca sarılır. "Louis?" der Bethany, oda şaşırmıştır. "Tanrıya şükür, iyisin." Louis Bethany'i nefessiz bırakacak kadar sarılsa da kollarını gevşettiğinde Bethany gülümser. Louis onun Doncasterda ne aradığını sorar ve Bethany ona annesinin daha iyi lduğunu ve iş bulduğunu, tatil için bir şeyler yapmak istediğini söylediğinde ona Doncaster bileti aldığını çünkü Louis'nin Doncasterda olduğunu bildiğini ve yeni numarasıyla yeni telefonundan dolayı Louis'e ulaşamadığını anlatır.

Louis özlem ile bir kez daha sarılır, sevimli kıza bakar. Hayatın ona verdiği yükten yorgun bile olsa kırgın gülümsemesinin altındaki mutluluğu okuyabiliyordur. Louis düşünür, Bethany gibi binlercesini kurtardıkları için mutlu olmuştur. Bethany ona yakınlaşan, ona ulaşmak için çok çabalayan ve ümit eden nicesinden bir tanesidir. Aslında Bethany hayranların bir temsilcisidir Louis için. Ve Louis Eleanor ile ayrılmaktan ilk defa pişmanlık duymamıştır çünkü Bethany gibi kızların sevgisini hak ediyordur Louis.

Louis ve Bethany birbirine bakarken Louis dayanamaz ve Bethany'i öper. Yaptığının hata olduğunu bilse bile öper. Bethany neye uğradığını şaşırmış bir şekilde öpüşe karşılık veririken etrafındaki fotoğraf çeken insanların düşünceleri ve asla olmayacak bir şey için oluşan bu öpüşmenin üzüntüsüyle yine de karşılık verir.

Louis Betty'nin elini tutup onu kendi evine getirir. Neden onu öptüğü hakkında bir fikri olmasa bile bu yaptığından memnun olmuştur. 

Yine de bu hatasından dolayı Louis ve Bethany'i daha farklı şeyler bekliyordur.

Bir hayranın mektupları.Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt