Özel Mektup: "You're perfect to me "

1.6K 119 12
                                    

25 Nisan,

Sevgili Betty,

Öncelikle bana gelen bütün mektupları göz yaşları içinde okuduğumu belirtmek istiyorum. Senin gibi hayranların olduğunu bilmek beni üzüyor çünkü mutluluğu hak ediyorsunuz. Öncelikle belirtmek istiyorum,ben Louis Tomlinson. Bu mektubu okurken sadece sakin olmanı ve bu mektuplaşmayı sır olarak tutacağına eminim. Başka hayranların sana zarar vermesini istemiyorum çünkü. Öncelikle bu denli bana değer verdiğin için çok şanslı olmalıyım. Seni seviyorum.

Başkalarını umursama lütfen. Senin dünyadaki en iyi insanlardan olduğun apaçık .çünkü bardağın dolu tarafını görüyorsun. Hayatını kurtarmak için benim için çalışıyorsun. Sana değer veriyorum. Her hayranım özeldir ama sen çok farklısın Bethany,bunu lütfen bil. Seni bu yüzden seviyorum. Her kelimen ile kalbime girdin. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama Eleanor olmasaydı mutlaka senin gibi biriyle hatta seninle çıkardım buna eminim. Ayrıyetten sevgilime hakaret edecek cinsten biri olmadığını görmek beni oldukça mutlu etti. Bunun için ayrı teşekkür ediyorum.

Çocukların hepsinin selamı var. Hepsine bu mektupları gösterdim zaten senin mektubun Niall’ın eline tesadüfen geçti.ve direkt bana uzattı. Diğer tüm mektuplarını buldum ve saklıyorum. Her ne olursa olsun ne kadar mesafe olursa olsun artık benim korumam altındasın. Ekstra not olarak numaramı bir kağıda yazmış bulunuyorum. Her neyse çocuklarla durumu konuştuk ve bir sonraki mektupta eğer daha fazla bilgi verirsen seninle tanışmayı istiyoruz. En azından ben istiyorum çünkü senin yüzüne karşı ne kadar değerli bir insan olduğunu söylemek istiyorum.

Yaralarını umursama çünkü seni öldürmeyen şey güçlendirir. Bunu unutma. Her ne olursa olsun o yaralar kalacak ve onlara bakıp ne kadar savaştığını göreceksin ileride. Onlardan utanma ama lütfen başka bir yara da açma. Senin canın yandıkça eminim ki benimkide yanacak Bethany. Eğer çok fazla iç savaş yaşarsan beni hatırla çünkü her zaman yanındayım.

Umarım hayal ettiğin Louis ile gerçek Louis birbirine benziyordur, seni hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum. Normalde değişmem veya her hangi bir hayran için bu denli çabalamam ama beni öyle etkiledin ki her gece nasıl birisin diye düşünmeye başladım. Bana fiziksel özelliklerinin nasıl olduğunu yazabilir misin? Veya bir resim gönderebilirsin. Mektubumu aldığında beni mutlaka aramanı istiyorum. Sesini duymak istiyorum çünkü çok merak ediyorum.

Desteğin ve sevgin için çocuklar teşekkür ediyor ama ben daha çok teşekkür ediyorum. Seni seviyorum Bethany, bazen bir sevgili bazen bir kardeş ve bazen her şeyden daha öte olarak… asla umudunu kaybetme tatlım. Sen bu dünyadaki benim için bile en değerli insansın.

Sevgilerle,

Louis “The Tommo “ Tomlinson. 

Bir hayranın mektupları.Where stories live. Discover now