Özel Mektup 6: make a difference.

735 75 13
                                    

15 Eylül,

Bethany,

Tanrı aşkına, üniversiteye gideceğini bana nasıl söylemezsin? Elbette o kitapları sana alacaktım, başka ne yapabilirim ki? Ve seninle gurur duyuyorum, çok fazla hem de. Sanırım çocuklar kulite "Ğniversiteli sevgilim var." diye dolaşmamdan oldukça bunaldılar, tamam Eleanor'da öyleydi ama sen bunları hak ediyorsun ve ben gururluyum. hepimiz seninle gurur duyuyoruz ve Londra'da okuyacak olman ikimiz için büyük avantaj. Seni arabamla okul çıkışı alıp bir yerlere götürdüğümü, geceyi benim evimde geçirdiğini hayal edebiliyorum. Harika olacak.

Bence ne yapmak istiyorsan onu yap. Ne okumak istiyorsan onu oku çünkü ben seni destekliyorum. Her zaman arkandayım bebeğim !

Bu arada fanficlerini bilmediğimi sanıyorsun ama biliyorum. Eğer Louis Tomlinson isen her şeyi biliyor oluyorsun, bunu bilmen gerekiyor! Şaka bir yana gerçekten hayranlardan biri sayfayı bulmuş ve bende anasayfamda karşıma gelmişti. Ve bence yazar olmaslısın, hem hikayelerinde üstte olan ben olduğum için mutluyum.Harry piçi iyi bir seksi hak ediyor, oops.

Şaka bir yana Londra'ya geldiğinde her şey harika olacak. Ve bende en kısa sürede yanında olacağım, söz veriyorum.

Aslında ben seninkini sen benimkini kurtardın. Bunca yükü kaldıramayacağımı düşündüğüm zaman bana gönderdiğim mektuplar bana güç verdi ve anladım ki benim insanların üzerinde güçlü bir etkim var. Bu yüzden teşekkür ederim yanımda olduğun için.

Yakında Londra'da görüşürüz.

Sevgilerle,

Louis "Artık Üniversiteli olan kızın sevgilisi " Tomlinson.

 

Bir hayranın mektupları.Where stories live. Discover now