5.Mektup:I'm broken,do you hear me?

1.5K 106 4
                                    

25 Şubat:

Uzun zamandır yazmıyorum yada bana uzun zaman gibi geliyor bilmiyorum.Zaman kavramını yitirdim resmen.Beynimin içinde aşağılayıcı sesler dönüp duruyor.Para biriktirdiğimi hatırlıyor musun ? Babam o paraları geçen gün almış.Onun aldığına eminim çünkü beni cezalandırmak istiyordu,hem yerini kimse bilmiyordu.Büyük ihtimal o aldı.Çünkü son 1 haftadır işe bile gitmez oldu.Tanrım orada Londra’ya gidecek ve geri dönemeyecek kadar çok para vardı.Kendimi hayalleri çalınmış biri gibi hissediyorum.Dün gece sadece ağladım.Ama vazgeçmiyorum,bu evden kaçmama neden olacaksa yaparım.Hem bir fırında işe girdim,okula da uzak.Kimse de beni tanımıyor.Aldığım para çok değil ama para biriktireceğim.Bu sefer babam bile bulamayacak.

Annem eve geri döndü ama odasından çıkmıyor.Sanırım babama boşanma davası açtı.Annemle yaşamak için neredeyse ayaklarına kapandım ama ne oldu bil? Büyükanneme gideceğini ve uzun bir süre dönmeyeceğini,kafasını dinlemesi gerektiğini ve belki daha sonra beni yanına aldırabileceğini söyledi.Buna inanabiliyor musun? Bir anne bunu kendi kızına söyledi.Bana iğrenilecek bir varlıkmışım gibi bakmaktan vazgeçmeli.Ondan nefret nefret nefret ediyorum.

Bilgisayarımı yarın satmaya karar verdim,en iyisi bu.Bu gece sadece sana takip için yalvaracağım belki beni fark edersin ha? Beni takip edersen en azından sana direkt mesaj atma şansım olur.Bunun için dua edeceğim.İnternete okul kütüphanesinde de girebilirim hem.Ama karar verdim Haziran’da evden kaçıp Londra’ya geleceğim.Her şeye razıyım.Bunu 2 yıldır planlıyordum.Seni ilk gördüğümden beri.X Factorde seni ve çocukları gördüğümde aklıma bir hayalin olması gerçeğini yerleştirmiştin.Ve daha sonra 3. Olduğunuzda bunun bir başlangıç olacağını düşünmüştüm.İlk albümünüz ve geri kalan her şeyde vardım.Varlığın beni mutlu ediyordu çünkü.Ama şu var ki sanki o zamanlar bana ait gibiydin.Twitterda az takipçin vardı,havuç espirileri ve geri kalan basit,eski şeyler.Herkes Harry’i severken ve seni umursamazken sen kırılıyordun belki ama sen o zaman bana ait gibiydin.Başka insanların seninle tanışma hayali kurup bunu gerçekleştirme fikri beni şu an deliriyor biliyor musun? Up All Night turnesinin Meet and Greet resimlerine bakıp saatlerce ağladığım oluyordu ama kafama bir şeyi koymama sebep vermiştin.Ve şu anda dünya sana aşıkken ben geri planda kalmayı sevmiyorum.Benden nefret etme Louis,bu isteyeceğim son şey olur.Seni her şeyden çok seviyorum çünkü.

Sevgilerle,Betty.

Bir hayranın mektupları.Where stories live. Discover now