Özel mektup 8: "i do "

583 71 9
                                    

Son mektuptan 7 ay sonra,

Betty,

Bu sözcüklerimi kağıda döküyorum ama aslında bunu düğün gününde yeminim olarak sana açıklayacağım zaten.

Bana duygularımı sözcüklere dökmeye cesareti verdin. Minnettarım, bu duygular hem kariyerimi, hem aşk hayatımı etkiledi.Hayatın verdiği bir çok fırsatın en güzeliydin benim için, en masumu, en derini. En benim olanı.

Duygularımı saklamamayı gösterdin, minnettarım. Daha orjinal şeyler gerçekten kuramıyorum çünkü şu anda otelde 24 saat sonra seninle evleneceğime inanamıyorum. Her söyleyeceğim şey aynı kapıya çıkacak çünkü ve gerçekten duygularımı şu an kelimeye dökemiyorum, 24 saat sonra Tomlinson olacaksın.

Bir Tomlinson.

Aslında Austin ama Tomlinson. Bana "Soyadın olmasa bile o soyadını alırım." demiştin, ve buna gülmüştük. Bilemiyorum. Tanışalı 3 sene oluyor ve bu hayatımda verdiğim en iyi kararlardan biri de belki.

Bana şunu söylediğini hatırlıyorum. "Seni şöhretinden dolayı sevmiyorum. Şöhret seni tanımam için bir nedendi, ama sen seni sevmem için en büyük nedensin." 

Bunu şu anda anlıyorum. Şöhret seni bana getiren şeydi ama sen seni sevmem için en büyük nedensin Bethany. 3 yıl oldu, 3 yıl önce bana attığın mektubu alışımı hatırlıyorum. İşte her şey o gün başlamıştı ve ben sözcüklerinin içinde yatan sadakate aşık oldum. Çünkü yazdığın her kelime, aktardığın her duygu bana olan bağlılığın ile güçlenmişti. 

körüm, tüm görebildiğim sensin.

3 sene önce bulduğun saçma sapan adrese attığın mektuba minnettarım.

Yemin ediyorum.

Ediyorum.

Gelecekte olacak tüm kavgalarımıza, evden çıkıp gideceğin her kapı çarpışına, akıtacağın her göz yaşına, atacağın her tribe, kızacağın her duruma, şımarık davrandığımda edeceğin her küfre varım.

Yaptığım espiriye her atacağın kahkahaya, her inlemene, her sevimlilik haline, istediğin bir şeyi almam için her yalvarmana, kıkırdamalarına, yaramaz durumlarına varım.

Edeceğimiz her yemine, verdiğimiz her söze, deneyeceğimiz her yola, kafa patlattığımız her fikre varım.

Ellerini ellerimde hissetmeye hazırım, kalbini kalbimle beraber atmasına varım.

Yemin ediyorum. 

Yaşadığımız her şeye ve yaşayacağımız her şeye. Yapacağımız her çocuğun yorgunluğunu alacağıma, seni hastalıkta ve sağlıkta, zenginlikte ve fakirlikte, ne olursa olsun seveceğime. Yemin ederim.

Seni sevmeye yemin ederim.

Seni seviyorum, yemin ederim.

Varım, seninle olacak her şeye.

Sevgilerimle, Louis "yarından itibaren kocan" Tomlinson.

Bir hayranın mektupları.Where stories live. Discover now