8. Mektup:Breathe me.

1.9K 120 7
                                    

1 Mayıs,

AMAN TANRIM ! Mektup 2 gün önce elime ulaştı Louis ellerim hala titriyor. Sevinçten ağladığımı biliyorum aman Tanrım Aman Tanrım Aman Tanrııııııııım! Ve tanrım sesini duyduğumda ölüyorum sandım çünkü o ses sadece sana aittir, senin gibi birine aittir. Sen her şarkı söylediğinde bir melek kanat kazanıyor Louis, bir bebek gözlerini dünyaya açıyor ve ben bir nefes daha alıyorum. 2 gündür mektupla uyuyorum Tanrım. Seni aradığımda ellerim titriyordu saat farkını filan unuttum. Bana "Alo?" dediğinde neredeyse bayılacaktım ve bir an korktum. Hem uyku sersemi olduğun çok belliydi. Beni reddetmenden korktum, diğer hayranlar gibi yüzüme kapatacağından. "Louis ben Betty yani Bethany" dediğimde o sesinin "Merhaba Bethany, ben Louis."dediğindeki coşkusu. Aklıma geldikçe ağlıyorum Louis, gerçekleşmeyecek bir hayal gibiydin benim için. Ve gerçeksin bu dünyadaki tek meleksin, seni çok çok seviyorum.

Okuldakilere kimseye anlatamadım bunu ama 2 gündür sırıtıyorum ve bir anda hocalarım bu sırıtmamı merak ediyorlar. Bana aşık olduğumu sordular onlara yalan söylemedim. "Evet." dedim ama kim olduğunu söylemedim. Ben bir meleğe aşığııııııııııım. Sen benim hayatıma gelen en güzel şeysin Louis. Tanrım hala ellerim titriyor ve bir an olsa rüyalarımın gerçekleştiğini düşünüyorum. Sesini seviyorum Louis, seni çok seviyorum. 2 gündür sadece senin sesini dinliyorum, sana söz veriyorum konuşma internete filan düşmeyecek. Öyle mutluyum ki babam bile bu halime bir anlam veremiyor. Polyannalık yaptığımı düşünüyor, kimin umrunda! Parada biriktirmeye başladım ama sanırım geri dönüş içinde briktirmem gerek çünkü yanında kalamam. Eleanor ve beni evlat edinmiş gibi durursanız buna gülerim. Bu arada 17 yaşıma basacağım Louis, haftaya. Bence senin varlığın benim için en güzel doğum günü hediyesi. Hala ellerim titriyor. Seninle tam tamına bir buçuk saat konuştuğuma inanamıyorum.  Bana "Seninle her hafta konuşmak istiyorum, çok değerlisin Betty." diyişini kulaklarımdan silemiyorum. Bana beni sevdiğini söylediğin anı. O kadar çok sana sarılma ihtiyacı duyuyorum ki bir nefes gibisin benim için, oksijen gibisin. Ruhumun bir parçasısın. Sana bu kadar değer vermemem gerekir ama öyle mükemmelsin ki Louis, öyle gerçekdışısın ki. Bazen sadece hayal ettiğim biri olduğunu düşünüyorum. Sanki aynı dünyada yaşamıyor gibiyiz. Sen gerçek dışı hayal ürünüm gibisin ama umurumda değil, seni seviyorum.

Bir kaç şey istmeişsin, kendi resmimi ve telefon numaramı koydum adresim filan burada. Bu arada kimse öğrenmesin diye mektupta Louis Tomlinson yerine Tommy More yazdım, bu takma isim çünkü bunun internete düşmesi demek benim bittiğimin resmi demek. Seni de rahatsız etmek istemiyorum ama aramayı da o kadar çok istiyorum ki. Seni seviyorum Louis.

Sevgilerle, Betty.

Bir hayranın mektupları.Where stories live. Discover now