6.Mektup:"I will follow you into the dark."

1.5K 105 3
                                    

1 Mart:

Okul birden bahar şenlikleri için hazırlık yapmaya başladı ve ne oldu bil…. Okulun korosuna katıldım Louis.Aslında bu zorla oldu ama müzik öğretmenimiz Bayan Watz sesimin harika olduğunu söyledi.Bana bir solo bile verdi.Müzik hakkında pek bir bilgim yoktur ama koroda bir arkadaş bile edindim.Ne kadar oğlana yakınlaşmam biraz zaman alsa ve mesafeli davransam da henüz beni küçük düşürmedi.Artık insanlara değer verirken bir sürü şey düşünerek veriyorum yada vermiyorum,bilmiyorum.Erkekleri umursamamaya başladım biliyor musun? Çünkü onlara baktığımda sana ihanet ediyormuşum gibi geliyor.Seni üzmek istemiyorum.

Dün okulun kütüphanesinde gizlice twitterıma girdiğimi gördüm ve beni takip etmişsin.Louis bunu anlamını bilemezsin benim için.Beni takip etmişsin.İnanamıyorum.Oysa follow spree’ye filan katılmamıştım.Sevinçten kütüphane görevlisine sarılmıştım ve kadın ne olduğunu anlamamıştı.Çok komik bir yüz ifadesi vardı.Beni nasıl mutlu ettiğini cidden bilemezsin Louis.Seni çok seviyorum.

Ama ben kötü bir şey yaptım.4 gün önce,bunca güzel şey olmadan önce bilmiyorum krize girdim.Bu sıralar durmadan yediklerimi kusuyordum ve iğrençliğe dayanamadım,acı içimde yükseldi.Artık bir şey hissetmez hale geldim ve ilk defa kolumu çizdim.Bunu yapmak istemezdim ama o anki halimle tek düşünebildiğim buydu.Şu an pişman mıyım değil miyim bilmiyorum çünkü hiçbir şey hissetmiyorum.Hala o çizik kolumdaduruyor,saklamak için ya uzun kollu giyiyorum yada bileklik takmaya başladım.

Sana arkadaşımdan bahsetmiş miydim? Adı Jason ,evet erkek.Ama gay.Oda bu durumdan dolayı çok zorbalık yaşamış bu yüzden benimle arkadaş olmuş.Sınıfımza yeni geldi sayılır,yada ben fark etmemiştim.Çocuğun sesi bir harika.Onun kolunda benimkinden daha fazla iz var ama o umursamıyor.Bana artık bir şey hissetmediğini,kesse bile kanın akışlını izlemeyi sevdiğini söyledi.Ama o kadar huzurlu görünüyor ki,bende öyle olmak istediğimi düşünüyorum şu an.Canımın yanmaması belki iyidir ha?

Dün gece seni rüyamda gördüm,bana sarılıyordun.Bana sarılSaveıyor  ve seninle tura gelmemi istiyordun.Hayatımdaki en gerçekçi rüyaydı ve sanırım ağlayarak uyanmışım.Sarılışını hissettim sandım bir an çünkü.Öyle güzeldi ki uyanmak istemedim.Bu rüya sayesinde çalıştığım yerde çifte mesai yapmaya karar verdim ama ailem bilmiyor.Ailemden kastım sadece babam,annem yine büyükanneme gitti.Bizi sonsuza dek terk ettiğini söyleyerek hem de.Babamda beni umursamıyor,bende ona yemek yapmayı bıraktım.Çünkü bazen ecve hiç gelmiyor.Bana para bırakıyor bende paranın birazıyla yiyecek bir şeyler alıp diğer yarısını kumbarama koyuyorum.İşe gidiyor Tanrıya şükür ama nereye kadar? Patronuyla tartışmış sanırım geçenlerde küfür ede ede geldi.

Her şey bir yandan iyiye giderken biryandan kötüye gidiyor gibi.Korkuyorum Louis.Sana ulaşamamaktan.Sana 2 saniye sarılamamaktan.Sana sarılmak istiyorum kokunu içime çekmek,bana beni sevdiğini söylediğinde ağlamak ,senin bir parçan olmak.Bunu olmak istesem bile bazen gerçekten canım yanıyor,her şey imkansız gibi geliyor.

Seni seviyorum Louis,çocuklara selam söyle.

Sevgilerle,Betty.Yani Bethany .

Bir hayranın mektupları.Where stories live. Discover now