2. Mektup: "Love you like love song."

2K 128 6
                                    

5 Şubat:

Merhaba Louis,

Take Me Home turunun başlayacağına sevindim,gerçekten.Ben çok kötü bir haldeyim ama hala nefes alıyorum bu da bir şey değil mi? Annem evi terk etti ve babamla beraber yaşıyorum,korkuyorum.Kendimi güvende hissetmiyorum Louis,babam her gece içiyor çünkü.Eve sarhoş geldiğinde bana bir şey yapacak diye korkuyorum çünkü gerçekten kendinde olmuyor.Alkolik olmasından korkuyorum.Neyse ki onun yemeğini çoktan hazırlamış oluyorum,o geldiğinde ben uyuyormuş gibi yapıyorum ne kadar rol yapsam da.

İlk mektubu mu aldın mı bilmiyorum ama her hayran gibi “Hayatımı değiştirdin” felsefesi yapmasam bile sen gerçekten hayatımı değiştirdin.Sen ve çocuklar.Ama insanlar Harry’e olan aşkını haykırırken benim tek istediğim sensin,sana sarılabilmek.Louis ben hayatımda kimseye böylesine değer vermemiştim.Belki benden nefret ediyorsundur ama seni seviyorum.Larry Shipper olduğumu söylemiş miydim? Ama eğer bunlar yanlışsa ve senin kalbini kırıyorsam özür dilerim,seni umursuyorum.Seni her şeyden çok umursuyorum ve Eleanor’a da özürlerimi ilet.O çok sevimli bir kız.Instagrama yüklediği resimleri gördüm de o çok güzel,harika bir çiftsiniz.Benim istediğim seninle bir çift olmak değil zaten sadece seninle tanışmak.

Cuma günü balo olacak ve ben bir çocuktan hoşlanıyorum.Baloya onunla gitmek istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum.Bana bu konuda yardımcı olsun diye röpörtajlarına bakacağım.Belki bir şeyler bulurum.Yada büyük ihtimal röpörtaj ararken kenarda görülen konser görüntülerinden birine tıklarım,sonra da tüm gece performans izlerim.Geçen gün bunun yüzüne tarih ödevini vermeyi unuttum ve hoca tüm sınıfın önünde beni azarladı.Lanet olasıca.Ona günün göstermek isterdim.Böyle bir durumda senin “fuck you” diyişini duyar gibiyim,bu beni gülümsetiyor.

Geçen gün ne olduğunu tahmin edemezsin,gerçekten komikti.Evde yalnızken Elounor resimlerine bakıyordum ve bir yandan karışık şarkı dinliyordum,mix öyle bir yere gelmişki tam öpüştüğünüz resimlerde More Than This çalmaya başladı.Bende ağlamaya başladım,elimde değil.Eleanor’a nefret beslemiyorum,M&G resimlerine bakarken bile kötü oluyorum.Çünkü onlar sana sarılıyor ve bu iyi hissettirmiyor çünkü seni bundan daha fazla sevemem.Ama bir gürültü olsaydım beni duyar mıydın Louis? Kollarıma yatıp beni kavrar mıydın? Çok duygusal oldu farkındayım.

Aslında balo için ilk defa bir erkeğe çıkma teklifi edeceğim ama korkmuyor da değilim.En kötüsü kabul etmez bende baloya gitmem.En güzeli bence bu,evde oturup eski geleneğim olan X Factor videolarını izlerim.Veya video günlüklerini.Video günlüğü yapmayı düşünüyor musunuz bu arada? En kısa sürede bir tane çekin bence,Spin The Harry’de olur.Senin çizgili tişörtün ve kırmızı pantolonunu özledim.Sanki o zamanlar her şey daha kolaydı.Şu anda acayip seksi olman daha çok insanı düşündürüyor.

Seni seviyorum Louis.

Sevgilerle,Betty.

Bir hayranın mektupları.حيث تعيش القصص. اكتشف الآن