Özel Mektup 3: Diana.

3K 113 34
                                    

29 Mayıs.

Bethany,

Benim şu hayatta değer verdiğim en önemli insanlardan biri. Öncelikle sonunda seninle tanışabildiğim için çok mutluyum. Seni hayal krıklığına uğratmadığım için mutluyum. Uğratmadım değil mi? Şehrine gelmek için tüm işlerimi ayarlamıştım, biraz zor oldu ama buna değdi değil mi? Bir dahaki görüşmemizde lütfen ağlama. Yüzünü kaplayan göz yaşları ile ne kadar güzel olsanda ben seni seviyorum, ağlama. Sen benim sevgimi hak ediyorsun. Ben seni gülümsemediğin zaman da seviyorum. Bunu bir hayran hikayesine okumuştum, güzel söz gibi gelmişti ve ne anlama geldiğini seni görünce anladım. Bana sarılışını şimdiden özledim. Bana şu ana kadar sarılan en güzel insansın. Seni okul çıkışı aldığımda bana sıkıca sarılman ve şaşkınlık ile gelen çığlıkların, bilemiyorum ama içimi hoş etmişti. Normalde böyle karşılanmam da. Seninle buluşmak için Eleanor'u ekmiştim ve aramız biraz kötüleşti. Hatta daha beter oldu ama biliyor musun umurumda değil. Sen her zaman 1. plandasın. 

Ailen umarım beraber yaptırdığımız dövmeye kızmaz ha? Bileğine imzamın dövmesini yaptırman güzel ama sende bana bir imzanı yollamalısın. Sanırım oda benim bileğimde yeni bir yer alacak. Senden bir parçanın vücudumda hatıra kalmasını istiyorum çünkü öyle değerlisin ki bunu herkese göstermek istiyorum.

Seninle zaman geçirmek inanılmazdı. Kesinlikle. Ve sabrın için teşekkür ederim çünkü onca hayran benden imza isterken bana normal bir şekilde "Ben beklerim." dedin ve sabırla bekledin. Bir gün kaldığım için üzgünüm, bir dahaki sefere oteli filan ayarlamalıyım. Seni konserimde görmek istiyorum, fazla Justin Bieber'ımsı olacak ama sahnede olmayı bile hak ediyorsun.

Seninle bir sırrımı daha paylaşmak istiyorum. Senle buluştuğumda şey... Seni öpmek istedim. neden bilmiyorum sadece dudaklarını hissetmek istedim bir an. Ve bunu saklayamam. Şu an sanırım yapmadığım için pişmanım ve belki öpücüğüm hayatını alt üst edebilirdi. Umarım hayal gücündeki Louis Tomlinson'ın vücut bulmuş haliyimdir. Seni seviyorum ama bu sevgimin başka boyulatra taşındığını hissediyorum. Ben Eleanor'a aşıktım ama şu an emin değilim. Ondan ayrılmalı mıyım? Bu beni de onu da biraz yıkar ama ne yapacağımı bilmiyorum. Eski erkek arkadaş duygularını hissedemiyor gibiyim. Gay miyim diye düşündüm ama hayır, eminim ben tamamiyle heteroyum. Üzgünüm shipperlar.

Görüşmemizden beri bana mektup yazmadın, endişelenmeli miyim? Hayatında kötü bir şey giderse unutma beni arayacaksın ve sanırım senle FaceTime yapmak için sana bir telefon yollamalıyım. Yüzünü daha çok görmeye ihtiyacım var ne kadar yanaklarındaki göz yaşlarını silemesemde. Seni öpüp sana sarılamasam da sanırım bu tür şeylere ihtiyacım var. Lütfen, lütfen beni endişelendirme çünkü seni kaybedemem. Öyle mükemmelsin ki seni kaybetmek demek dünyamın yıkılması demek. Lütfen benim için güzel hisset Betty.

Çocuklara senden bahsettim ve bir şeyler yapacaklar. Ve lütfen evden kaçma. Sen kaçarsan seni bulamam ve bu beni delirtir. Seni en kısa sürede arayacağım, lütfen telefonunu yakınlarda tut. Arkadaşların seninle dalga geçerlerse aklına beni getir ve dövmene bak. Ben hep orada olacağım. Seni çok sevdiğimi biliyorsun.

Sevgilerle,

Louis.

yazar notu: bu mektubu arkadaşım bengisu yani namıdeğer penqi'ye adamak istiyorum, bu hikayenin ( be phénim xd ) en bütyük hayranım ve minik maloşm İYİ Kİ DOĞDUN MRS HORAN ;) ;);) ÖZLEDİM SENİ ORSP. Neyse bugün ona özel bir Niyel gecesi düzenlemeyi planlıyorum umarım kendisi online olur ehehe. Sevgilerle, Hale.

Bir hayranın mektupları.Where stories live. Discover now