kırk bir

18K 869 107
                                    

Yılbaşına özel bir bölüm yazmak uzun zamandır aklımdaydı fakat unutmuşum sksjejs Hızlıca yazdım bir şeyler, umarım güzel olmuştur.

Fotoğrafta Eylem var♡

Cem Adrian - Mutlu Yıllar

***

"Hadi ama Selin geç kalıyoruz!" Aşağıdan gelen sesleniş ile birlikte sağ kulağıma da küpemi taktım ve çantamı alıp hızla merdivenlere yöneldim. Topuklu ayakkabılarım yüzünden birkaç tehlike atlatsam da sonunda varmıştım aşağı.

"Neredesin ya? Ben bile senden hızlı hazırlandım."

"Tamam işte Ezgi geldim." Anneme ve babama haber vermek için içeriye doğru seslendim. Onayladıklarına dair sesi duyduktan sonra dışarı çıktık. Bugün yılbaşıydı ve biz de her zamankinden biraz farklı olsun istemiştik. Normalde kutlamaz, Ezgi ve Akın ile birlikte evde mandalina- O Ses Türkiye yapardık. Fakat bu sene benim için önemliydi. Yanımda sevdiğim adam olacaktı ve yeni yıla birlikte girmek istiyordum.

Ezgi ile birlikte birkaç adım attıktan sonra arabalarının yanında bekleyen Doruk ve Arda'yı gördük. Yüzlerinde tıpkı bizimki gibi gülümsemeleri vardı.

"Çok güzel olmuşsun gün ışığım."

"Sen de çok güzel olmuşsun demeyeceğim bu sefer." Söylediğimle birlikte ikimiz de kahkaha attık. Kollarımı boynuna sardım ve muhteşem kokusunu içime çektim.

"Bugün seni dış etkenlerden korumalıyım bence."

"Bunu benim söylemem gerekmez miydi?" Sesindeki gülümseme ona daha sıkı sarılmama neden oldu.

"Seni çok fazla kişi görecek ve tüm kızlar eminim yanına gelmek için mücadele verecek." Tıpkı bir çocuk gibi konuşmuştum. Gerçekten öyle hissediyordum gerçi. Onu başkalarının beğenecek olması ve ona farklı gözlerle bakacak olmaları kıskanmamı sağlıyordu.

"Aynı şeyin senin için de geçerli olduğunu biliyorsun değil mi? En iyisi kimsenin olmadığı bir yere gidelim. Sadece ikimiz." Hafifçe benden ayrılıp ellerini yanağıma koydu.

"Olmaz Doruk o kadar plan yaptık. Hadi gidelim artık." Tıpkı bizim gibi sarmaş dolaş olan Ezgi ve Arda'ya seslendik ve arabalara bindik.

"Akın nerede? Direk mekana mı gelecek?"

"Evet. Sanırım yanında biri vardı. Rezervasyon yaptırırken de bir kişi fazla söyledi." Düşünceli bir şekilde kaşlarımı çattım. Akın eğer bir kızla gelecek olsaydı mutlaka bize söylerdi. Neden söylememişti ki?

"Neyse gidince görürüz artık."

Neredeyse yarım saat sonra mekana varmıştık. Bugün için çok hareketli olmayan bir yerde rezervasyon yaptırmıştık. Ezgi bara gitmeyi teklif etse de çok fazla insan ve gürültü olacağından kabul etmemiştik. Bunun yerine güzel bir programı olan bilindik bir mekana gelmiştik.

Girişte garson eşliğinde masamıza yöneldik ve oturduk. Boğaza manzarası olan bu yerde cam kenarına oturmuştuk. Aynı zamanda sahneye de yakındık.

"Akın?" Şaşkınca Akın'a baktık hepimiz. Yanında çok güzel bir kız vardı. Fakat bu güzelliğinin çok masum olduğu belliydi.

"Selam gençler." Bizim şaşkın bakışlarımız eşliğinde kızın sandalyesini çekti ve oturdular.

"Tanıştırayım, Eylem." Adının Eylem olduğunu öğrendikten sonra hepimizi tanıtmıştı. Gerçekten çok güzel bir kızdı ve utandığı çok belli oluyordu.

GÜN IŞIĞI [ Texting ]Where stories live. Discover now