yirmi üç

17.8K 893 72
                                    

Ölünce Sevemezsem Seni - Ayna

***

"Sebebi ziyaretin nedir?" Alayla söylediği cümle suratına yumruk atma isteğimi tekrar getirdi. Ben bu adamı nasıl sevmiştim anlamıyordum. Yüzüne bakmam bile midemi bulandırıyordu.

"Uzatmayacağım. O gün bahsettiğin şey neydi? Niye öyle imalı imalı konuştun?" Yüzünde olan sırıtış daha da belirginleşti.

"Bu kadar zevksiz bir şekilde söyleyeceğimi sanmadın herhalde. Imm nasıl desem? Bana daha olaylı şeyler yakışıyor." Benimle dalga geçiyor oluşu sinirlerimi bozsa da sakin kalmaya çalıştım. Fakat bu konuşmanın sonunda istediğimi elde ettikten sonra sıkı bir tokatı yiyecekti.

"Evet o olayları ben çok iyi bilirim. Suçum olmadığı halde herkesin gözünde beni aşağılık biri ilan etmiştin." Gözümün önüne gelen o gün vücudumun her bir santimine gerginlik yayarken bunu umursamamaya çalıştım.

"Şimdi, o gün bahsettiğin şey neyse açıkça söyle. Doruk'la aranızda ne oldu?"

"Benden sonra körleşmişsin Selin." Kaşlarımı çattım. Açıkça konuşmuyordu ve bu bahsettiği her neyse onu daha da merak etmeme sebep oluyordu.

"Nasıl?"

"Doruk'la aramızda ne olduğunu söylemeyeceğim. Çünkü sen zaten bunu öğreneceksin. Ve öğrendiğinde, yıkılışını görmek bana tarifsiz bir zevk verecek." Gözlerimin dolduğunu hissettim. Ona yenilmeyecektim. Karşısında güçsüz bir şekilde durmayacaktım.

"Sen iğrenç herifin tekisin. Gerçekten midemi bulandırıyorsun."

"Hadi ama Selin. Aşkla kollarıma koştuğun günleri ikimiz de çok iyi hatırlıyoruz."

"Asıl o zamanlar körmüşüm ben. Senin bu halini, nasıl biri olduğunu görememişim." Masadaki kahvesini alıp dudaklarına götürdü. Gerçekten bu kadar umursamaz mıydı yoksa rol mü yapıyordu? Anlayamıyordum.

"Hayatında bir kez olsun doğru bir şeyi yap. Doruk sana, bana ne yaptı?"

"Üzgünüm Selin. Dorukcuğunun neler yaptığını yaşayarak göreceksin." Masaya cüzdanından çıkardığı yüz lirayı koydu ve şaşkın bir şekilde beni bırakarak gitti.

Doruk, bana nasıl bir zarar verebilirdi? Biz daha yeni tanışmıştık, birbirimizi hiç görmemiştik. Yoksa bu sadece benim gözümden olan mıydı? Belki de Doruk, beni çok önceden tanıyordu.

***

Selam! Vallahi olayları karıştırıyorum bir şeyler yapıyorum ama nereye gidecek bunlar ben bile bilmiyorum dkdkdşwşsk

Umarım saçmalamam... Aklımda bir şeyler var ama tam olarak oturtup o şekilde yazacağım.

Bölümü nasıl buldunuz?

Oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayın♥

GÜN IŞIĞI [ Texting ]Donde viven las historias. Descúbrelo ahora