otuz iki

18K 918 30
                                    

Son Feci Bisiklet - Galiba Sevmiyorlar

***

"İki kişi için de aynı atabilir mi bir kalp?"

"Nasıl?" Saatlerdir oturduğum koltukta dik bir pozisyon aldım ve Ezgi'ye baktım. Doruk'la konuşmamızın üzerinden birkaç gün geçmişti. Araya haftasonu girdiği için okula gitmemiştik haliyle fakat ben bu hafta tamamen evde kalıp kafamı dinlemek istiyordum. Ezgi'yi başta engellemeye çalışsam da benimle birlikte kalmıştı çünkü kendini affettirmek istiyordu. Ona kırgın değildim ama yine de benimle kalmak istemişti. Akın da gündüzleri bizimle olup akşamları yanımızdan ayrılmıştı. Dün gece Ezgi'yle sabaha kadar konuşmuştuk ve ona Doruk'un bana söylediklerini anlatmıştım. Doruk'un beni sevdiğine sevinse de şaşkınlık ve kızgınlık duygusu ağır basmıştı.

"Bir bedenin kalbi, iki kişi için de atabilir mi? İki kişiyi aynı anda sevebilir mi?" Ezgi sorduğum sorunun ciddiyetini anladığında bakışlarını benden çekmeden elindeki telefonun tuş kilidini kapattı ve yanına koydu.

"Ne demek istiyorsun canım?"

"Ben... bilmiyorum." Son günlerde olduğu gibi yine dolmuştu gözlerim. 17 yıllık hayatımda ağlamadığım kadar ağlamıştım bu hafta.

"Bilinmeyen'i hayatımdan çıkarırken buna pişman olacağımı biliyordum. Ama yine de ona haksızlık yapamazdım, daha fazla üzemezdim onu." Devamında neyin geleceğini biliyor gibiydi. Onun da gözleri dolu dolu olmuştu çünkü beni böyle görmeye dayanamadığını biliyordum.

"Onunla konuşmadığım her an daha fazla hissettim eksikliğini. Başta Akın söylediği zaman içimden 'olmaz' dedim ama... Sanırım Bilinmeyen fazla yer edindi içimde. Onu kendimden uzaklaştırdım ama hala benimle beraber gibi hissediyorum." Ezgi ellerimi sıkıca tuttu. Akan göz yaşımı engellemeye çalışmadım. Zaten başarılı olamayacaktım.

"Selin sen... Bilinmeyen'e aşık mı oldun?" Sorduğu soru beynimde dönüp dolaştı. Kendi kendime sorduğum bu sorunun şimdi sesli bir şekilde dile getirilmesi tekletmişti kalbimi.

"Ezgi bana asıl sorulması gereken soru bu mu emin değilim."

"Doruk değil mi? Aklını karıştıran Doruk." Başımı salladım onaylarcasına. Doruk'la konuştuğum günden beri kafam allak bullaktı. İki kişiyi aynı anda sevemezdim ki ben.

"Doruk'a git dediğimde kalbim paramparça oldu Ezgi. Böyle olmaması gerekiyor ben onu sevemem. Bilinmeyen var Ezgi ama ben onun kim olduğunu bulamıyorum bile. Onu gerçekten sevip sevmediğimi öğrenmem için onu görmem gerek belki de."

"Hiç baktın mı etrafına Selin?" Ezgi'nin cümlesiyle birlikte afalladım. Ne demek istiyordu?

"Hiç Bilinmeyen kim olabilir diye düşündün mü? Hayır. Onunla konuşurken sadece ona odaklandın çünkü, sadece onunla konuşmaya odaklandın. Çünkü onun görünüşü ya da kim olduğu umrunda değil senin. Sen onu Bilinmeyen olarak sevmişsin. Sen ona çoktan aşık olmuşsun Selin. Doruk'un kafanı karıştırdığını biliyorum, belki de seni sevmesidir bu karışıklığın sebebi. Ama sen Bilinmeyen'e bağlanmışsın Selin."

***

Selamm! Resmen 3K olduk yaa♡♡ Bu ortam için guccukk ama benim için büyüüükkk bir adım. Hepinizi seviyorum, teşekkür ederim♥

Bilinmeyen'i ben de özledim ama biraz daha zamanı var ksksjdjwks

Merak etmeyin Bilinmeyen, kendine yakışır bir şekilde gelecek :)

Oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayın♥

GÜN IŞIĞI [ Texting ]Where stories live. Discover now