- 30. the end, guys -

407 18 0
                                    

Štědrý den byl krásný, den jsme trávili ve společnosti lidí, které máme rádi, vařilo se a chystalo vše na večer. Sam a Dean byly velmi aktivní a pomáhali mi v kuchyni, zatímco se Castiel věnoval Sammymu, občas jsem je zkontrolovala, ale seděli před televizí a koukali na vánoční pohádky a něčemu se smáli.

„Hlavně musí být koláč," řekl Dean vážně a pak na mě mrknul. „Na ten nesmíme zapomenout," zasmála sem se a dala ho do trouby. „Hm, už se na něj těším," Dean si olíznul rty a objal mě kolem pasu. „Ale to není jediné, na co se těším...můžu si večer rozbalit dáreček?" šeptal mi Dean do ucha a prstem přejel po mém krku, stahujíc halenku z ramene.

Zachvěla jsem se a přikývla. „Určitě ano."

„Nechte si toho," zabručel Sam a dodělával nádivku. „No, ták brácho...jsou Vánoce, usměj se trochu," Dean se zazubil a tisknul se ke mně. „Všichni jsme zdraví, nikomu nic nehrozí...tohle je úspěch!"

„To ano, je to skvělé, jen se mi zvedá kufr, jak se tu olizujete," ušklíbnul se.

„Vždyť jsme ještě ani nezačali," zasmála sem se. „Brzo by jste začali, jen předcházím situaci," vypláznul jazyk a pokračoval v práci.



Štědrovečerní večeře byla bohatá, všichni jsme si to užili a skvěle se pobavili. Jídlo bylo chutné a po pár chodech se do nás více nevešlo.

Po zhlédnutí pohádky jsem uložila Sammyho, v náruči mi usnul a do postýlky jsem ho jemně položila.

Ještě nějakou chvíli jsme trávili u televize, než jsme se všichni uložili na kutě.

Přitulila jsem se k Deanovi a užívala si jeho tělesného tepla.

„Jsi lepší než topení," zamumlala sem a pozorovala, jak se Dean usmál a dlaně omotal okolo mých ramen. „Jo, bejby, já sem lepší v mnoha věcech, možná i nejlepší," řekl a názorně mě políbil. Prsty jsem vjela do jeho vlasů a přitáhla si ho na sebe. Když se naše rty rozpojili po nějaké chvíli, spokojeně sem vydechla.

„Mluvil si o dárku," zmínila jsem. Deanovi se znovu rozzářili oči a začal mi vyhrnovat košilku. Zastavila jsem ho a jeho dlaň tiskla k mému bříšku. „Já mám opravdu dárek, Deane. Když jsem byla u doktorky, řekla mi jednu novinu."

Dean se usmál, když mu to pomalu docházelo a jeho dlaň na mém břiše se začala pohybovat.

„Chceš mi říct, že?" „Že můžeme začít vymýšlet jméno pro holku nebo kluka...jsem těhotná," usmála jsem se a Dean radostně vykřiknul. Objal mě a poté mě dlouze políbil.

„Jsem tak šťastný," zašeptal a hleděl do mých očí. „Nevím, čím sem si to zasloužil, ale jsem moc vděčný." „Já jsem taky šťastná." Oplatila jsem.


Ráno jsme seděli kolem stromečku a pozorovali Sammyho, jak se prohrabuje v dárcích. Oči mi jemně zvlhli, protože jsem byla šťastná jako nikdy. Měla jsem kolem sebe svou rodinu a další člen byl na cestě.

To je vše, co jsem kdy chtěla.

KONEC


Po roce přidávám poslední díl.  Není moc dlouhý, ale je tam napsáno, vše, co bylo potřeba...šťastný konec je ten nejlepší ;)

Jsem ráda, že aspoň jeden z mých příběhů ukončím, tak jak se má. Uvidím, co s příběhem What about us? Musím se nad tím zamyslet a uvidíme :) 

Just...come back to me!Where stories live. Discover now