- 22. yes -

446 26 2
                                    

Když jsem se ráno probudila, ležela jsem sama v posteli. Vstala jsem a oblékla si jedno z Deanových trik a kalhotky.

Opustila jsem ložnici a šla se podívat dolů.


Našla jsem Deana v pyžamových kalhotách v kuchyni, jak stojí u sporáku a něco si mumlá pro sebe. V tichosti jsem se přikradla za jeho záda a objala ho. V momentě se napnul, políbila jsem ho na záda a tvář o ně opřela. Uvolnil se a volnou dlani mě pohladil po boku.

„Dobré ráno. Myslela jsem, že tě najdu v posteli..."

„Dobré. Chtěl jsem tě překvapit snídaní, což se mi teď už nepovede," vysvětlil, nakoukla jsem před něj a uviděla, jak položil lívanec na kopu dalších uložené na talíři.

„Hm, to je skvělé, děkuji." Postavila jsem se k jeho boku a políbila ho na tvář. To se mu zřejmě nelíbilo, otočil se a políbil mě na ústa. Rukou zajel do mých vlasů a polibek prohloubil. 

Vzdychla jsem mu do pusy a přitiskla se k jeho teplému tělu

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Vzdychla jsem mu do pusy a přitiskla se k jeho teplému tělu.

„Jestli budeme pokračovat, budu tě muset zavést nahoru a..." než to mohl doříct, uslyšeli jsme pláč z chůvičky položené na kuchyňské lince. „A nakrmit dítě," usmála jsem a naposledy políbila Deana. „Dokonči snídani a já vezmu Sammyho. Mimochodem, včerejší noc byla skvělá."

Dean se zazubil. „To byla."

Vyzvedla jsem maličkého z postýlky. Sammy má svůj vlastní pokoj, ale zatím spinká u nás. Postupně budeme zkoušet, aby spal sám v pokojíčku.


Usadila jsem se v křesle a vyhrnula si triko. Sammy se povědomě přitiskl k prsu a začal pít.

Po pár minutách se Sammy pustil, počkala jsem, až si odkrkne a oblékla jsem ho do dupaček.


Poté jsme šli do kuchyně, posadila jsem Sama do autosedačky. V kuchyni byl i Sam a vařil kávu.

„Dobré ráno." Sam mě objal a pak naléval do hrnků. Já si nalila džus a posadila se. Dean položil talíře s lívanci a sirup na stůl.

„Jak ses vyspal?" zeptala jsem se Sama a nabrala si pár lívanců. Polila je sirupem a vzala si do ruky příbor. „Celkem dobře. Ještě, že mám špunty do uší. Fakt šikovná věcička," řekl bez mrknutí oka. Šokovaně jsem otevřela pusu a hned zavřela.

„Same...," Dean chtěl něco říct. „Je dobré vědět, že jste spolu šťastní po všech stránkách," dodal a začal jíst. Dean se na mě podíval s vypoulenýma očima.

Nakonec jsem pokrčila rameny a začali jsme snídat.



Just...come back to me!Donde viven las historias. Descúbrelo ahora