-13. now it's perfect-

811 35 2
                                    



Když jsem ráno otevřela oči, zamžourala jsem do slunečních paprsků, které mě oslnily.

Silné paže mě objímaly kolem pasu, teplé mužské tělo se ke mně tisklo. Usmála jsem se a podívala se za sebe, Dean tvrdě spal a obličej měl zabořený u mého krku.

Pomalu jsem se dostala z jeho sevření, vylezla z postele a zamířila do kuchyně. Dala jsem vařit vodu, nachystala dva hrnky, do jednoho kávu a do druhého čaj. Vytáhla jsem vajíčka z lednice, šunku a máslo. Mezitím, co jsem dělala snídani, abych překvapila Deana, poslouchala jsem rádio. Zalila jsem kávu pro něj a čaj pro mne.

Začala jsem rozbíjet vejce a dala je do misky, když jsem je začala míchat, ucítila jsem dlaně, které se omotali okolo mého pasu.

„Měla si mě probudit," Dean mě k sobě tisknul a šeptal do ucha. „Vylekal si mě," zamumlala jsem a opřela se o něj. „Chtěla jsem ti zanést snídani do postele," vysvětlila jsem.

„To bych měl udělat já," zamručel, prsty pobíhal po mém bříšku.

„Už jsem tady a nikam se nechystám," políbil mě na krk a já se usmála. „To ti také doporučuji."

Prsty přejel po mém boku a pohladil mě po zadku. „Nemáš na toho na sobě nějak moc?" zamumlal mi do ucha a prsty zajel pod pyžamové kalhoty.

Trhaně jsem se nadechla. „Nevím, co myslíš?" Kousla jsem se do rtu a cítila, jak mi kalhoty kloužou přes boky dolů. Vystoupila jsem z nich a odkopla je.

Pohladil mě po linii zadečku a jemně kousnul do krku. „To je lepší."

„Copak nemáš dost po včerejšku?" ušklíbla jsem se. Prsty vyhrnul moje triko a odhalil mé boky.


„Neprovokuj mě, holčičko. Dávej pozor na to, co děláš," jeho teplý dech mě pohladil po krku, rukou zajel mezi mé půlky a pohladil mou štěrbinu.

Zaklonila jsem hlavu a vzdychnula. „Proboha, už jsi mokrá," zakňoural mi do ucha a prsty mě dráždil. Když jsem zasténala, usmál se „dělám to dobře?"

„Mmm," přikývla jsem a trochu se rozkročila.


„Jen nepřestávej," vydechla jsem, jednou rukou mě stále zpracovával, prsty mě škádlil na klitorisu a druhou rukou zajel pod triko, našel mé ňadro a pohladil po vztyčené bradavce.

Několik chvil si užíval mé projevy, prsty mě ošukával a já se kolem něj tiskla.

„Dlouho to nevydržím," zamumlal, sundal si tepláky a já ucítila, jak se jeho ztopořený penis otírá o mou kundičku. O pár sekund později byl ve mně, držel mé boky a nabodával mě. Dlaněmi jsem se opírala o kuchyňskou linku, abych netratila rovnováhu.

Celé tělo jsem měla jako v ohni, prohnula sem se v zádech a přivřela oči. Dean se ke mně tisknul, rty mě líbal na zádech a z úst mu vycházeli tiché vzdechy. „Bože," vykřikla jsem, rukou zajel mezi mé nohy a začal masírovat můj klitoris. To už na mě bylo hodně. Cítila jsem, jak se uvnitř mne stahuje nádherné teplo a jiskry rozkoše se stahují do mého podbříšku.

„Myslím, že už budu," vzdychla jsem tlumeně a tiskla se k jeho pánvi. „Mmm, výborně," zamumlal do mého ucha. „Udělej se, lásko," jeho prsty zrychlily, jeho pohyby také a já za chvíli vybuchla. Vykřikla jsem a silně se udělala. Nepřestával a stále mě šukal, prodlužoval mou rozkoš a poté se také udělal. Zavzdychal mi do vlasů a držel mě v náruči.

Just...come back to me!Where stories live. Discover now