-6.i hate him-

636 34 1
                                    

Nebyla jsem mrtvá. Nezabil mě. Nechal mě žít.

Ale proč?

„Jsi vzhůru," zašeptal Sam. „A já tě vzbudila," snažila jsem se pousmát, ale nešlo mi to.

„Co se stalo?" zeptala jsem se. „Myslíš, proč tě můj bratr nezabil?" ušklíbl se. „Jo, přesně."

Sam mi položil ruku na břicho a zadíval se na něj. „Když zjistil, že jsi těhotná, něco se změnilo. Nechal tě žít," vysvětlil a pousmál se.

„Takže to ví?" „Jo, křičel jsem to na něj a on tě přestal škrtit, vzal tě do náruče a díval se na tebe. Potom tě položil na trávník a odešel." „Jen tak?" zašeptala jsem.

„Jo" přikývnul.


Později, když jsem za pomocí sestry se mohla jít umýt, v zrcadle jsem objevovala modřiny na mém krku ve tvaru ruky. Jemně jsem se dotknula mého krku, modřin, které mi způsobil Dean. Neovládala jsem slzy stékající po mé tváři.

K tomu mám lehký otřes mozku, potom, co semnou Dean třískal o auto.

Po všem, co jsem zažila, by mě ani ve snu nenapadlo, že by mě chtěl Dean zabít.

Ne,..., že by byl opravdu schopen to udělat. Kdybych nečekala jeho dítě, udělal by to a jen tak odkráčel. Oddělal by poslední dílek k jeho lidskosti a mohl by bez pocitů viny zabíjet.

Cítila jsem se smutně. Cítila jsem se naštvaně, rozervaně a tak zlomeně.

Dean Winchester mě zlomil. A za to jsem ho nenáviděla.



Když jsem po pár dnech mohla jít domů, Sam mi pomáhal. Zavezl mě domů a nabízel mi, že semnou zůstane. „Ne, to nemůžeš...máš svoji práci."

„Ale..." „Ne, myslím to vážně, jsem dospělá a zvládnu to. K tomu nejsem teď pro tvého bráchu tak atraktivní, aby mě zabil, takže ten bobek ve mně je má ochrana," pokrčila jsem rameny.

„Mio," vzdychl Sam. „Ano, Same? Vím, že mi chceš pomoct, ale když se budeš motat kolem mě a šeptat mi, jak to bude všechno dobré, nic nevyřeší."

„My ho můžeme zachránit," řekl a já protočila oči.

„Promiň, ale jsi naivní, on to nechce...a jestli ho budeš provokovat, zabije tě. Rozhodl se," řekla jsem. „Já se ho nevzdám. Copak ty nechceš, aby se vrátil? Tvé dítě potřebuje otce."

„Já nechci," vyhrknu. „Chtěl mě zabít, sakra! Mám na svém krku modřiny, které mi při pohledu do zrcadla řeknou 'Tvůj milovaný tě chtěl zabít a na poslední chvíli si to rozmyslel.' Já už nechci, Same. Nechci trpět. Já ho vážně milovala, ale on mi tolik ublížil. Ne tolik fyzicky, jako psychicky. Chci žít dále, bez něj. Já to vzdávám," „Mio, nedělej to."

„Já už nemůžu, Same, promiň." Zavrtěla jsem hlavou a snažila se odehnat slzy.

„Dobře, Mio." Sam přikývnul a prsty stíral mé slzy. „Je to tvé rozhodnutí a já to beru. Co když se jednou vrátí? Budeš ho chtít přijmout do tvého života?" zeptal se.

„Já nevím, jestli se to stane, pak uvidím." Přikývnul se a pustil mě.

Rozloučili jsme se a poté Sam odešel.



Takže jsem začala znovu. Bylo to podobné, jako když Dean umřel a já se s tím musela smířit.

Just...come back to me!Kde žijí příběhy. Začni objevovat