- 21. let's eat -

428 28 1
                                    

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.


„Áááá, taťka Dean se vzdělává..." vlezla jsem do ložnice, Dean seděl opřený o polštáře a studoval jednu z mnoha knih o dětech.

Unaveně si mnul oko. Podíval se na mě a vypláznul jazyk.

„Náhodou, je to hrozně zajímavé," bránil se a podíval se do postýlky vedle postele, kde Sammy podřimoval.

Uběhlo šest týdnů a náš překrásný chlapec pomalu rostl. Každý den nás nějak překvapoval.

„Já vím, že je. Tím jsem se zaměstnávala před porodem, když si chodil na lov démonů," řekla jsem a připojila se k Deanovi. Lehla jsem si vedle něj a natlačila se na něj. Objal mě dlaní kolem ramen a odložil knihu.

„Takže teď je řada na mě, mamko," usmál se, zadíval se do mých očí a poté na mé rty. Zkousla jsem si je a prsty přejela po Deanově hrudi. Beze slov si mě přitáhnul a políbil.

Prsty jsem přemístila a zajela jimi do jeho vlasů. Maličko jsem naklonila hlavu a umožnila mu cestu do mých úst. Dean pochvalně zabručel a jazykem vplul do mých rtů. Pak se přesunul na mě a nepřestával mě líbat. Omotala jsem nohu kolem jeho pasu a dlaněmi jezdila po jeho zádech.

Deanovy rty se přesunuly na můj krk a jeho ruka po mé triko

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Deanovy rty se přesunuly na můj krk a jeho ruka po mé triko. Nadšeně jsem si povzdychla, když se prsty dostaly pod podprsenku a stiskly mé ňadro.

Prohnula jsem záda a pobídla ho k pokračování. Už je to dlouho, co jsme spolu byly intimně a rozhodně to nechci zastavovat.

Rukou jsem sjela po jeho hrudi, pevném břichu a začala rozepínat jeho opasek. Prsty jsem toužebně vjela do jeho boxerek a ucítila jeho tvrdou chloubu. Dean se trhaně nadechl a vytáhnul jeho ruku, tiše jsem vzdychala a ucítila, jak lehce vklouznul do mých kalhotek. Zajíkla jsem se, když mě pohladil.

„Kde je Sam?" pronikla jsem z představy vytoužené rozkoše. „To chceš, ať se přidá nebo co?" Dean nechápavě otevře oči a podívá se na mě. „Jestli je v domě, nemůžeme jen tak na to vlítnout."

A na to jsme uslyšeli zaklepání na dveře. „Večeře je na stole, rodinko!" Z poza dveří jsme uslyšeli Samův hlas.

„Och," Dean si povzdychnul a hlava mu klesla do křivky mého krku a ramene.

Just...come back to me!Kde žijí příběhy. Začni objevovat