-15. she was human-

491 26 1
                                    

POHLED MIA:

„Deane, co se stalo?" vyděšeně jsem přiběhla do obýváku, poté, co jsem slyšela hluk. Dean se zapotácel a spadl na pohovku. Přiběhla jsem a klekla si před něj.

„Našel jsem řešení, jak zabít Abaddon." „Vypadáš hrozně," vyhrkla jsem. Pohladila jsem ho po tváři, která byla plná šrámů.

„Jaké řešení?" zeptala jsem se. Dean se posadil a vyhrnul rukáv.

Zahleděla jsem se na značku na jeho předloktí a pak na Deana. „Deane, cos to provedl?"

Věděla jsem, že je to něco špatného

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Věděla jsem, že je to něco špatného. Jeho pohled v očích to dokazoval a já se bála jeho odpovědi.

„S tímhle budu dost silný, abych ji zabil

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

„S tímhle budu dost silný, abych ji zabil. Jakmile získáme první čepel, zabiju ji." „Co to je?" ukázala jsem na značku. „Kainovo znamení. Předal mi ho." „Jen tak?"

Opravdu mě zajímalo, proč by démon pomohl Deanovi. „Na tom nezáleží, dokážu ji zabít, to je na čem záleží." Utrhl se na mě a zvedl se z gauče.

„Sam to ví?" „Ne, řeknu mu to sám," mávnul rukou a sklonil hlavu. Vstala jsem a přešla k němu. Pomalu jsem prsty položila na jeho tvář a zvedla ji.

„Omlouvám se za svou reakci, jen se bojím, co to pro tebe znamená. Vím, že se Abaddon musíte zbavit. Nechci, aby se ti něco stalo," zašeptala jsem.

„Promiň, jsem ze všeho tak unavený, chci, aby to skončilo," řekl Dean a objal mě.

„Miluji tě, vždy se na mě můžeš spolehnout," zamumlala jsem a vychutnávala si objetí.

„Já tebe taky."


Dean uspěl. Zabil Abaddon.

Jenže, když si přijal znamení Kainovo, nevěděl, kolik ho to bude stát. Zbavil se svého nepřítele, ale kvůli značce na jeho ruce, byl násilnější a měl potřebu zabíjet.

Just...come back to me!Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin