-16. he kissed me-

486 24 1
                                    

POHLED DEAN:

„Že se konečně ozveš. Myslel jsem, že už nezavoláš," řekl Crowley, když mi to zvedl.

Protočil jsem očima a povzdychl si.

„Potřebuji pomoct," zamumlal jsem. „No jistě...vždycky voláš, když něco potřebuješ. Hele, mám taky city," řekl zlomeně a potom si odfknul. „Vždyť já tě nemám rád," ušklíbnul jsem se.

„Hlídáš si svoje noshledy? Jeden z tvých démonů unesl Miu, takže ho chci najít a pomalu zabít!" „Ale, ale...teď mě potřebuješ, když ti unesli milenku," uchechtl se a já měl chuť mu ublížit přes telefon.

„To není vtipné, můžeš ho najít?"

„Divil by ses, ale mám tady seznam, kde je několik démonů, kteří zběhli. Myslím, že se dá něco dělat...ale něco za něco," tušil jsem, že má ten zlověstný úsměv. „Chjo, co chceš?" povzdychnul jsem si.

Pro Miu udělám všechno.

„Udělám pro tebe, co potřebuješ a já ti potom řeknu, co budu chtít já."

„Fajn, ať už to máme za sebou."

V momentě se Crowley objevil v domě. „Tak, jdeme na to?" usmál se a já přikývnul.

„Jak můžeš toho démona najít?" zeptal jsem se. Mezitím se tady objevil i Sam s brašnou zbraní.

„Oni to neví, ale mají něco jako GPS. Když je chci najít, zapnu ji a během chvíle vím, kde se nachází. Musím je mít v lati."

„Chytré," pokýval jsem hlavou. „Vidím, že si užíváte znovushledání, ale máme práci," Sam nadzvednul obočí a zadíval se na nás.

Crowley vytáhnul malé zařízení, které stisknul. Zavřel oči a po pár sekundách je otevřel. „Mám to. Držte se," chytil nás oba za ramena a v momentě jsme byly na jiném místě.


POHLED MIA:

Jace mě odvedl zpátky do mé cely a přinesl mi deku.

Žasla jsem nad jeho způsoby. „Je mi to líto," řekla jsem a stiskla deku.

„Nic si neudělala," otočil se ke mně a zadíval se do mých očí.

„Je mi líto, že trpíš. Vím, jaké to je. Myslela jsem si několik měsíců, že je Dean mrtvý a bylo to to nejhorší období v mém životě. Myslela jsem si, že časem to bude lepší a já se z toho dostanu..."

„Vidím, že ne..." ušklíbnul se a podíval se na mé břicho. „Dean se stal démonem. Později mě vyhledal, a i když z části byl zlý, bylo v něm něco dobrého. Díky tomu tady dnes jsem, i mé nenarozené dítě. Kdyby byl opravdu zlý, byla bych mrtvá. Udělal hodně chyb, které se staly, protože měl Kainovo znamení, které nad ním převzalo vedení a on zabíjel..."

„Chceš ho omlouvat za jeho činy. I kdyby byl démon a zabil mou Clary, nic to nemění."

„Nic ti ji nepřinese zpátky, ale s takovou se zabiješ." „Nebojím se," zamračil se Jace. „Zasloužíš si nový začátek, nejsi špatný. Vidím ti to ve tvém chování a ve tvých očích."

„Možná máš pravdu," usmál se na mě a naklonil se ke mně. Prsty pohladil mou tvář a zadíval se do mých očí. „Chápu, proč si tě vybral. Chápu, proč si tě přijde vybojovat. Možná bychom mohli začít od začátku my dva."

Trhaně jsem zavrtěla hlavou. „Jaci..." Než jsem dokázala něco říct, políbil mě.

Najednou byli jeho hebké rty na mých. Šokovaně jsem ztuhla a po pár sekundách jsem tlačila ho jeho hrudi, snažíc se odtlačit ho. 

Just...come back to me!Where stories live. Discover now