30. Bölüm: Ne?

380 34 10
                                    

Multimedya Justin Bieber ve Miley Cyrus gifi. Çok tatlı değiller mi ama? Bir de her bölüm olduğu gibi bölüme özel şarkımız var; Jennifer Lopez ft. Pitbull -Dance Again.

Keyifli okumalar..


***


Arabadan indiğimizde bu eve ikinci defa geldiğimi fark ettim. Justin ile bundan önce sevgili olduğumuzda hep benim evimde vakit geçirmiştik. Sadece, Liam beni aldattığında bu eve gelmiştik.


Ah, Liam..şu adi pislik..


Bana hayatımın darbesini atmıştı.


Justin kolunu belime sarıp beni kendine çektiğinde, ona döndüm. "Hayatım, sen gerçekten iyi değilsin." Göğsüne elimi yaslayıp parmak uçlarımda yükseldim. Yanağına tüy gibi hafif bir öpücük bıraktım. "İyiyim, gerçekten."


Sadece psikolojik olarak yorgundum.


"Bilmeden bir şey yapmamış olmayı umuyorum."


"Yapmadın," deyip gülümsedim.


"Umarım."


Beraber içeri girdik. Justin dinlenmem için ne kadar ısrar etse de "Seni yemek yaparken izlemek istiyorum," diyerek bütün ısrarlarını yıkmayı başardım. O yemek yaparken onu izlemek ayrı bir keyifti. Terlediği için üzerindeki tişörtü çıkarmıştı.


Çok fazla kası yoktu, tam da istediğim gibi kıvamındaydı. Şişme bot gibi olanlardan her zaman nefret etmiştim.


Makarnayı fırına koyarken eğildi. Her zaman düşük olan pantolonunda gözüm kalmıştı. Dudağımı ısırarak manzaranın keyfini çıkardım ancak arkasını döndü ve bana baktı. "Ne o Cyrus, manzaradan pek memnunuz anlaşılan?" Tek kaşını kaldırıp bana baktı. Kafayı yana eğip omuz silktim. "Eh, idare eder."


Fırını ayarlayıp elimden tuttu ve beni kendine çekti. Sertçe ona çarptım. Buna çapkınca gülümsedi. "Demek idare eder, ha?" Elimi çıplak omzuna koyup ensesine uzandım ve kendime biraz daha yaklaştırdım. "Evet, beğenemedin mi?" Fısıltıyla yüzüne çarpan sesim yavaş bir şekilde bana geri döndü.


Islak dudaklarını bana yaklaştırıp kulağıma ılık nefesini verdi. "Hayır prenses, beğenemedim."


Eh, daha fazla oyalanmaya gerek yoktu, öyle değil mi?


Dudaklarımı, onun ıslak ve biçimli dudaklarıyla buluşturdum. Bunu özgürce yapmak güzeldi. Dudaklarımızın ahenkli hareketini o ele geçirdi. Ellerimi ensesinde birleştirip onu kendime daha çok çektim. Belimdeki ellerini sıktı. Bacaklarımı beline dolamam için yardım etti.


Nefes almak için durduğumda kafamı geriye attım. Boynuma ıslak dudaklarıyla yaptığı hoş hareketler eşliğinde gülümsedim. Kendime daha çok çekmek mümkün olsaydı yapardım, ya da onu kaburgalarımın arasına almak..

Kamera Arkadaşı  (Jiley FanFic.)Where stories live. Discover now