29. Bölüm: Demilena

410 34 12
                                    

Multimedya'da sizin yaptığınız harika kapaklardan oluşan bir kolaj var. Bir de her zamanki gibi şarkımız var.. İrem Derici -Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı. Dinleyerek okursanız çok güzel olur. Keyifli okumalar olsun.

***

Aşk garipti. İnsanı bir kör kuyuya sürüklerdi ve aniden bırakırdı. Önü, arkası yoktu. Aşkın ortasına düşerdiniz. Kuyudan çıkmak zordu ama başaran vardı.


Aşka her zaman inanan biriydim. İnanmayanları da anlamazdım. Neden inanmıyorlar, bir türlü çözemezdim. Çok saçmaydı benim açımdan.


Aşk, hem en güzel hem de en berbat duyguydu. Bu..çok güzeldi. Aşkı özel yapıyordu.


Justin yanımdayken dünya benim için uzun bir süreliğine duruyordu. Dönmesini istemiyordum, Justin gidebilirdi. Ona sarılmak ve sonsuza dek orada kalmak istiyordum. Bunun olması imkansızdı. İmkansız diye bir şey yoktu, tamam ancak bunun olması kesinlikle ve kesinlikle, tavizsiz imkansızdı.


Müzik çalara torpido gözünden aldığım bir CD'yi taktım. Müziğin sesini ayarlayıp arkama yaslandım. Justin "Bu şarkıya bayılıyorum." deyince, şarkıya kulak kesildim âdeta.


Bir Beyoncé şarkısı olduğunu söylemeye gerek duymuyordum. Ona olan hayranlığını biliyordum. Açıkçası onu kıskanıyordum. Sonuçta, onu çok seviyordu. Beni ne kadar sevdiğini bilmiyordum.


Beyoncé'un sesi arabayı doldururken ona eşlik ettim.


Justin, direksiyonda ritim tutmaya başladı, ona güldüm.


Tanrım! Bu mükemmeldi.


O yanımdaydı.. Tarifi imkansız duygular içerisindeydim.


Bir an Selena ne durumda diye merak ettim ama onu hemen kafamdan attım. Umrumda mıydı? Hayır, değildi.


Justin'den sonra onu her gece kabuslarımda görmek, beni epey bi yormuştu. Değmeyen, değmeyecek olan insanlar için ağlamamak gerekiyordu.


Birden elim tutulunca elektrik çarpmış gibi oldum ve Justin'e döndüm. Parmak boğumlarıma sıra sıra öpücükler kondurunca gülümsedim. "Ne oldu sana?" diye sordu. İç çektim.


"Korkuyorum."


"Korkuyor musun?" Şaşkınca sordu. Araba durunca elimi uzatıp yanağına koydum. "Safım benim." diyerek dudağına uzandım. Yumuşak dudaklarına bir öpücük kondurup geri çekildim.


"Yine yanımdan gideceksin diye korkuyorum sevgilim."


Dudağını yaladı. "Korkma, çünkü senin yanından ayrılmaya niyetim yok."


"Öyle demiştin, yeniden denemeye karar verdiğimizde de böyle demiştin." Sonlara doğru sesim kısılmıştı.

Kamera Arkadaşı  (Jiley FanFic.)Where stories live. Discover now