17. Bölüm: Yapayalnız (Part 3)

594 36 12
                                    

Ellen ve seyirciler vereceğim cevaba bakarken ben fotoğrafa odaklanmıştım.

Ne zaman çekildiğini bilmiyordum.

Ama ev benim evime benziyordu.

Tanrım...delirmek üzereydim.

"Justin ile daha önce kısa bir ilişkin olduğunu biliyoruz." Ellen'a döndüm. Başımı salladım, "Çok çok eskide Ellen."

"Geçmiş geleceğimizi oluşturmaz mı Cyrus?"

Kilitlenip kalırken "Sadece arkadaşız, yani ilişki yok." dedim mırıltıyla.

"Fotoğraf öyle söylemiyor. Gerçeği itiraf etmelisin."

"Gerçek diye bir şey yok. İlişkim olmadığını belirttim zaten. Beraber bir düet yapmayı düşünüyoruz. Onun konuşmasını evimde yaptık, sadece bu." İyi kıvırdın Cyrus.

Ellen şaşırdı. "Oh, aman Tanrım! Bunu bilmiyordum, peki ya siz?" Seyircilerden de 'hayır' cevabını alınca bana döndü.

"Twerk düetinden sonra yeni bir düet ha?"

Ona gülümsedim. "Evet, şarkı kıtlığı içindeyim zaten. Bu iyi oldu. Albüm çalışmaları için yoğunlaşıyorum. Kışa doğru bir albüm düşünüyorum, bakalım."

"Bu mükemmel bir haber Cyrus."

İlişki konusundan yırtığım için kendi kendimi tebrik ettim. Sıyrılmayı öğrendim...sanırım.

***

Programdan ayrılıp Sarah ile şirkete geçtik. Bu arada Justin beni aramamıştı. Bu moralimi bozsa da sesimi çıkartmadım. Ne de olsa bundan sonrası bizimdi.

Arabayı durdurduğumda Sarah eşyaları arka koltuktan topladı. Anahtarı elime aldım ve kapıyı açtım. Beraber arabadan çıktık. Anahtarda otomatiğe bastım ve kapıyı kontrol ettim. Sarah beni beklemeden içeri girince arkasından onu takip ettim. Güvenlik beni durdurunca "Evet?" diye sordum. Sarah çoktan odaya ulaşmıştı.

"Yönetmen sizi arıyordu Bayan Cyrus. Yanıma uğrasın, dedi. Bir bakın efendim." Onu başımla onayladım. "Teşekkür ederim, kolay gelsin."

Sola dönüp yönetmenin odasına ilerledim.

Neden çağırdı ki şimdi bu beni?

Kendi kendime omuz silkip adımlarımı hızlandırdım. Odasına varınca kapıya iki kez vurdum. "Gel," sesini duyunca kapıyı açıp başımı uzattım. "Gelebilir miyim hocam?"

Yerinde doğrulup "Hah, gel Cyrus gel. Seninle bir şey konuşmamız gerek." dedi. Kapıyı aralayıp kendimi içeri attım. Kapıyı ardımdan kapatıp deri koltuğa oturdum. Ellerini önünde birleştirip masaya yasladı.

"Bir süredir bir besteciyle senin üzerine konuşuyorduk. Sana birkaç şarkı vereceğini söyledi sabah. Seni aradım ama Ellen'da olduğunu öğrendim. Şarkıları dinledim ve hepsi senin tarzına uygun. Ayrıca kliplerini bile ayarladım."

Ona gülümsedim. "Ciddi misiniz? Çok sevindim. Şarkıların bir dokümanı var mı peki?"

"Elbette, bekle bir saniye," Çekmeceyi açıp yere eğildi. Çekmeceyi karıştırdı ve gri dosyayı eline aldı. "Hah,bu işte." Bana uzattığında elime aldım. "Fikrini hemen söylemek zorunda değilsin. Dosya sende kalsın. Yarın sabah şirkete gel ve anlaşma yapalım, olur mu?"

Ona minnetle gülümsedim. "Tanrım, bu harika. Olur tabii ki." Elimi uzatıp bana uzattığı elini sıktım. "Teşekkür ederim."

"Önemli değil Cyrus,"

Kamera Arkadaşı  (Jiley FanFic.)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن