28. Bölüm: Mutluluk

472 36 10
                                    

Normalde multi'ye yapılan kapaklardan koyacaktım ama çok tatlı bir gif buldum. Multimedya'da mevcut. Umarım beğenirsiniz ve Beyoncé -Halo .Keyifli okumalar olsun. ♥ 

***

Mutluluk insanlara göre değişirdi. Kimine göre para, kimine göre çikolata ya da kimine göre bir avuç çakıl taşı mutluluk olabilirdi. Bana göre mutluluğun tanımı bir kişiye ya da bir nesneye indirgenemezdi. Bana göre mutluluk kalpten geçendi. Kalp, mutluluğun anahtarıydı.

O yanımdaydı. Justin burada ve beni kollarıyla sarmalıyordu. Ne kadardır böyle duruyorduk, emin değildim ama onu çok özlemiştim ve hiç şikayet etmiyordum. Zaten edemezdim de. Kaç haftadır bu anı bekliyordum, kendime itiraf etmekten çekinsem de.

“Bir daha hiç gitme.” dedim, sessizliği bozarak. Sessizlik güzeldi ama sesini duymayı özlemiştim.

Şakağıma bir öpücük kondururken “Gitmeyeceğim.” Dedi. Ona inanmak istedim, gerçekten. İnanmak istiyordum ama mantığım buna son derece karşı çıkıyordu. Beni artık sözle kandıramayacağını mantığım bas bas bağırıyordu.

“Sana inanmak istiyorum.” Sesim bir fısıltıdan ibaretti. Sanki biraz daha yüksek sesle konuşursam buradan gidecekti.

“Seni inandırmak için elimden geleni yapacağım, zor olduğunu biliyorum. Seni zorlamayacağım.” Gülümsedim. Anlayışlı olması güzeldi.

Geri çekildim, izin verdi. Cebine elini attı. Kaşlarımı çatarken yüzünü inceledim. Cebinden bir paket çıkardı ve bana uzattı. “Bu senin Miley.” Paketi tereddütle elime aldım ve açtım. İçinden ona kargoyla geri yolladığım yüzük çıktı. Yüzüğü elime aldım. Justin diğer cebinden kendi yüzüğünü çıkardı. “Takmaya devam ediyoruz.”

O zaman aklıma dank eden şeyle Justin’den iki adım uzaklaşıp ayağa kalktım. “Selena var.” Dedim. “Selena ile sevgilisin, bunu-“

“Selena ile sevgili falan değilim.” Derken ayağa kalktı ve yanıma yaklaştı. Elimi uzatıp onu durdurdum. Bir adım geri gidip “Seni dinliyorum.” Dedim mesafeli konuşarak.

Göz devirdi. “Yine yapıyorsun.” Dedi. “Benden uzaklaşma.”

“Anlat dinliyorum.” Dedim üstüne basa basa.

“Selena ile şirketler için anlaşma yaptık. Ün arttırma, hayran çoğaltma amaçlı yani. O istedi, Scott benden izinsiz anlaşma yapmış. Bana sadece uymak kaldı.”

“Sana inanmalı mıyım?”

Doğruyu söylüyor gibi duruyordu. Ona tüm kalbimle inanmak istiyordum.

“Evet Miley, ben sana hiçbir zaman yalan söylemedim.”

Yüzüne son kez baktım. “Başka anlatmak istediğin bir şey var mı Justin? Sonradan ortaya çıkınca hiç hoş olmuyor.” Dedim bolca imayla.

Kamera Arkadaşı  (Jiley FanFic.)Where stories live. Discover now