12. Bölüm: Kavga

761 50 12
                                    

Justin evden gittikten sonra odaya koşup kotumdan telefonumu aldım.

Açılmasını beklerken yatağa oturdum. Aslında eve gidip, kapıyı halletsem iyi olurdu. Ama Justin gelene kadar bir yere ayrılmayacaktım.

Telefon açıldığında tam tahmin ettiğim gibi Sarah'tan abartısız yüzlerce arama ve 22 tane sesli mesaj vardı. Onun yanı sıra sms de atmıştı. Tabii arayan sadece Sarah ile sınırlı değildi.Annem, babam, Liam ve hatta Jim bile aramıştı.

Derin bir nefes alıp Sarah'ın numarasını çevirdim.

İlk çalışta açtı ve ben ağzımı açamadan konuşmaya başladı. "Miley! Nerdesin sen? O kapının hali ne? Liam ile kavga etmişsiniz! Liam nerede olduğunu bilmiyor, annen, baban da bilmiyor! Tanrı aşkına! Senin sorumlulukların var, ortadan öylece kaybolup gidemezsin! Ne kadar merak ettiğim konusunda bir fikrin var mı? Jim'de aradı ama ne yazık ki sen cevap vermedin! Neden acaba? Evet, ciddi bir cevap bekliyorum. Çok sorumsuz oldun bu günlerde ve farkında mısın bilmiyorum ama senin arkanı dönüp gideceğin hayranların yok! Onlara açıklama yapmadan hiçbir şey yapamazsın! Daha önce böyle değildin, şimdi ne oldu?"

Gözlerimi yumup susmasını bekledim. Cidden çok konuşuyordu.

"Lanet olsun Sarah! Nefes almayı dener misin?"

"Senden açıklama bekliyorum Miley ve söylediğin tek şey bu mu?"

"Sakin olmayı dener misin? Suçluymuşum ve devletten kaçmışım gibi de davranmayı kes, tamam haklısın ama bir sor bakalım, iyi misin diye?" Gözümden akan yaşı sildim. Liam'ın telefonundan gelen kadın sesi kulağımda yeniden yankı yapmaya başladı.

"Liam banyoda, acilse ona söyleyeyim."

"Tamam Miley. Ağlama lütfen."

"Sarah, Liam beni aldattı biliyor musun? Beni bırakıp başka bir kadına gitti."

Telefonda sessizlik olunca yutkundum ve burnumu çektim. "Yanıma gelir misin?" dedim titrek sesle. Sarah'ın nefes aldığını duydum. "Neredesin?"

"Justin'deyim. Yeni evinde. Bekliyorum."

***

Kendi arabamın sesini duyunca yerden kalktım ve gözlerimi silip yanaklarımı kuruladım. Justin kokan odadan çıkıp merdivenlerden indim ve kapıya ilerledim.

Sarah yanlış anlamasın diye üstümü değiştirmiştim. Kendi kıyafetlerimi giymiştim.

Yazdığım notu salondaki büyük televizyonun kenarına iliştirip telefonumu cebime sıkıştırdım. Nota son kez göz gezdirdim.

"Üzgünüm, sana çok rahatsızlık verdim, Sarah beni almaya geldi ve ben gidiyorum. Daha sonra görüşürüz, kendine iyi bak ve Justin.. sen gerçekten çok iyi bir arkadaşsın. Seni seviyorum ama sadece arkadaş olarak ve bana yardımcı olduğun için teşekkür ederim.

Kamera Arkadaşı  (Jiley FanFic.)Where stories live. Discover now