☽ MELANKOLİ

62.6K 5.1K 1.3K
                                    

Bana ulaşmak için;

İnstagram hesabım = endless_q.r

Twitter hesabım = Endless_QR

❤️

!Oy vermeyi unutmayın lütfen!

▏₰ Mana

"Ne yaptın?" Lafı dolandırmadan direkt sorduğumda gözlerini kaçırdı. Ellerini iki yana açarak dudak büktü. Saf ayağına yatıyordu.

"Ben masumum."

"Ulan bari yaptığın şeyin arkasında dur." Ragnar kınarcasına konuştuğunda Towa işaret parmağını susması için dudaklarına yaslamıştı. Aptal, çaktırmamaya çalışsa da ne yaptığını görüyordum. Gözlerimi Ragnardan alıp ona çevirdiğimde elini anında indirdi. Ellerini belinin arkasında kelepçeleyip ıslık öttürmeye başladı.

Sinirden gözüm seğiriyordu artık. "Suç bende. Bir planım var dediğinde zorlada olsa ne yapacağını öğrenmem gerekirdi!" Towa'yı tanıdığım şu birkaç günde onun tabiatını çözmüştüm. Kesinlikle kurnaz bir adamdı. Tek kusuru bir işe kalkıştığında sonunu düşünmemesiydi. Yaptığı şey her neyse belli ki sorunu kökünden halletmişti. Yoksa Su Tanrısının bir damla sıcaklık barındırmayan yıkıcı öfkesi tavan yapmazdı.

Kahretsin. Benim yüzümden başını derde sokacaktı.

"Gidip onunla konuşacağım." Diyeceklerini beklemeden yanlarından geçecekken bileğime sarılan parmaklardan kolumu sinirle savurarak kurtuldum. Hışımla Towa'ya döndüm. Onu şuanda öldürmek istiyordum! Fikrimi sormadan iş yapmıştı! Kimsenin benim için fedakarlık yapmasını istemiyordum. Su Tanrısı kavga etmek istiyorsa istediğini alacaktı!

"Enteresan. Aron ağzımı burnumu kırmak istediğinde nasıl bakıyorsa şuan da öyle bakıyorsun."

"Biraz daha konuşmaya başlamazsan düşüncelerini gerçeğe çevirmekten hiç gocunmam."

Elini ensesine atarak ovdu.

"O kadar da abartılacak bir şey yapmadım." İtiraf ettiği gibi Ragnardan küçümseyici bir "Hah!" nidası çıktı. Besbelli yapmıştı işte.

"Lan sen kimin tarafındasın!" Kendini açıklamak için çırpınırken Ragnarın işini yokuşa sürmesine sinirlenip bağırdı. Ragnar Towa'nın sorusuna tek kaşını kaldırarak yanıt verdi. Cevabı gayet açıktı.

"Ragnara sataşmayı bırakta konuş artık!" Kendine suç ortağı arıyordu birde. Sabrım sınırın eşiğine dayanmıştı. Towa'da bunu anladığından anında Ragnarla ilgilenmeyi kesip herşeyi bir bir öttü.

"Şey, senin varlığını tüm Kalderaya çıtlatmış olabilirim." Deyince gözlerimi büyüttüm. Hayır, bir dakika. Hemen galeyana gelmemeliyim. Hem bunda ne gibi bir sorun var ki? Towayı atlayıp Ragnara baktım. Ragnar ilk önce ona bakmama ilgisiz kaldı. Sonra olayın ciddiyetini anlamakta zorluk çektiğimi anladı.

"Aron gelininin ihanetinden sonra kendisi için kurban edilen bütün kadınların topraklarına adım atmadan evvel nefeslerinin sonsuza kadar kesilmesini emretti. Bizde onun isteğini yerine getirdik." Soğuk kanlılıkla sarf ettiği cümlelerden çıkan bıçakların hedefi onlara olan güvenim olmuştu. Güvenime atılan keskin yarıkların acısı, metalik sıvının eş zamanlı kokusu, doğrudan düşüncelerime sızdı. Kim bilir listelerinde kaç çentik vardı.

"Bu topraklar yıllardır bir gelinin dokunuşlarına, şefkatine hasret duyuyor. Aron gelinlerden kurtulmamızı emrederken aynı zamanda öldürdüklerimizden halkın haberdar olmaması için bizi tembihledi. Towa seni buraya gizlice getirdiğinden halk saraydaki varlığından habersizdi. Bu gerizekalıysa halka bilgiyi sızdırdı! Yıllar sonra gelin müjdesini alan ahali sevince boğuldu. Şimdiden kutlamalara başladılar bile. Bu da demek oluyor ki—"

SU TANRISININ GELİNİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin