90. Chapter

1.2K 86 3
                                    

„Niáál !“ Kričala som, ale samozrejme nie preto, že by mi to vadilo, ale preto že sme sa na tom obaja smiali. Byť v jeho náruči bol neopísateľný pocit, no ak ťa niesol v náručí bolo to ešte krajšie. Ohadzovala som sa a snažila sa mu vytrhnúť zo zajatia rúk, ale nič mi nepomohlo lebo ma držal až príliš silno nato, aby som sa dokázala oslobodiť zo svojimi maličkými rukami.

„Chceš vyskúšať, či je mäkká ?“ Opýtal sa ma, ani som mu neodpovedala lebo som sa ešte stále smiala.

„Vyskúšame obaja.“ Jemne ma položil do perín. Všetko malo dokonalý priebeh, aj tá naháňačka, aj smiech, ktorý ju sprevádzal. Všetko bolo tak dokonalé, že som nemohla uveriť ako sa to všetko zmenilo, ako ešte pred pár týždňami sme si ani nemohli dať pusu, a teraz ..

„Mám chuť ťa bozkávať.“

„Načo čakáš ?“ 

„Na trošku romantiky“ Bezdôvodne sa postavil z postele a začal hľadať niečo v jeho taške, ktorú si zobral už z domu. 

„Viac ako 5 minút čakať nebudem, lebo ma na všetko prejde chuť.“

„Naozaj to robím pre teba, vydrž.“ Kričal v vedľajšej miestnosti.

„Už ma to pomaličky prechádza ..“

„Mám to !“ Skríkol a pribehol naspäť ku mne.

„Načo ti sú sviečky ? Máme svetlo.“ Nechápem.

„Uvidíš.“ V rukách mal dve voňavé sviečky, ktoré položil na stolík a zapálil ich.

„Nemá to žiadny efekt.“ Hovorím. Rýchlo sa postavil zo zeme a zhasol svetlo, ktoré bolo do teraz rozsvietené.

„A teraz ?“ Opýtal sa ma.

„Nespoznávam ťa.“ Krútim hlavou, ale zároveň som veľmi dojatá. Potom sa ku mne pomaličky priblížil a naspäť si ľahol ku mne do postele.

„Tak, kde sme to skončili ?“ Pokúšam sa nadviazať na to čo sme robili.

„Hmm .. myslím, že tu.“ Začal ma bozkávať, najprv na pery, potom na krku a pokračoval smerom k hrudníku.

Moje ruky sa neustále držali jeho bokov a chrbta. Až ma nakoniec začalo zavadzať aj jeho tričko, ktoré som nakoniec aj vyzliekla.

„Niall ! Ty máš hádam tehličky.“ Neudržala som sa a musela som okomentovať zmenu jeho tela.

To len zle vidíš v tej tme.“ Odbil ma a tiež mi po chvíli vyzliekol tričko, až som bola iba v podprsenke.

V tej chvíli som trošku zneistela, možno som si cez deň bola všetkým istá, ale teraz mi došlo ešte niečo viac. Nialla milujem, a aj on mňa .. ale prečo sa niekomu odovzdať hneď na začiatku vzťahu ? Bolo to pekné, naozaj premyslené do detailu, no rozhodnutie, ktoré som si dala ešte kedysi zmeniť nechcem.

„Niečo sa deje ?“ Opýtal sa ma Niall, keď si asi všimol, že nad niečím premýšľam.

„Chceš aby dnešná noc dopadla tak ako si myslím ?“ Pýtam sa ho.

Celkom zneistel, cítila som to.

„Vyzerá to tak, ako by mi išlo len o TO ?“ 

„Pýtala som sa ťa prvá.“

Otočil sa bokom ku mne, a chytil ma za ruku.

„Nie, vôbec mi o nič nejde. Ľúbim ťa svojím srdcom, chcel som ti len urobiť krásny večer. Veď vieš, že k tomu aby som ťa miloval nepotrebujem tvoje telo ani nič, stačí, že si v mojej blízkosti, že ťa mám .. nemôžem povedať, že ma nepriťahuješ, ale o nič také mi dnes naozaj nešlo.“ Šepká.

„Mať v objatí človeka, bozkávať ho a tým mu ukazovať všetky svoje city je nádherné, však ?“ 

„Naozaj, neskutočne ďakujem Bohu, že ťa mám, si moje slniečko, moja opora, môj život.“

„Nádherné.“ Nezmohla som sa na nič iné, v skutku to dopadlo najlepšie ako sa dalo. 

Ľúbiť niekoho neznamená mať s ním hneď sex, veď je celkom krásne ak všetko čo dvaja ľudia potrebujú je láska, dôvera a pochopenie. Dnes mi Niall dokázal aký naozaj je, a že som sa v ňom nemýlila. 

Jedine s ním to má všetko zmysel, jedine on je môj život !

Ráno som sa zobudila ako prvá. Samozrejme som ležala v posteli a moje potato bolo vedľa mňa a sladko si spinkalo. Len tak som sa nadýchla a v hlave si premietla celý včerajší večer. Rozhodne to bolo dokonalé. Neustále som sa nad tou myšlienkou pousmiala, včerajšok bol jeden z najkrajších dní v mojom živote.

..

„Blonďáčik, vstávaj.“ Jemne som ho pohladkala po líci, sladko sa pomrvil a ospalo otvoril svoje modré očká.

„To už je ráno?“ 

„No, kto by to povedal.“ Usmejem sa.

„Je to jedno z najkrajších rán aké som kedy zažil.“

„A to už prečo ?“

„Lebo ležím vedľa dievčaťa, ktoré milujem .. a aby to nestačilo ešte sa na mňa aj tak krásne usmieva.“ Vyškeril zúbky aj on.

„Prestaň, lebo ma ešte tvoje krása oslepí.“ Žartujem.

„Zato tá tvoja ma už dávno dostala a obmotala si ma tak, že sa z toho už nedokážem dostať.“ Dal mi na pery sladký bozk.

„Nehovor.“ Bozk som mu opätovala.

Takto sme boli v posteli ešte asi pol hodinku, kým sme si všetko vydiskutovali a rozobrali to čo nás čaká v posledný týždeň.

Doma ma samozrejme už všetci čakali, ocko bol z toho asi najviac na nervy. Prípravy svadby vrcholili, domov nám chodila samá výzdoba a aby to nestačilo, mama volala a vraj príde s Joshom a Robinom trošku skôr, čiže už zajtra !

Škoda, že tá svadba nemohla byť niekde v parku, ale práve na našej záhrade, aj keď to bolo pekné a priestranné miesto. Aj keď bola nedeľa, ocko si ani trochu nevydýchol. Zase niečo opravoval vonku na dvore, chcel aby bolo všetko typ top. Babka pripravila na zajtra už Robinovu izbu keďže, vlastne zajtra sem príde a už to bude natrvalo. Strašne som sa tešila, no jeden deň oddychu s Niallom mi bol naozaj málo. Louis bol s Miou, a podľa toho čo mi povedala do telefónu Mia, bolo to stretnutie dosť na nože, a musela sa mu so všetkým priznať. A ako to bude ďalej medzi nimi ? Netuším, Mia sa mi nechce priznať, že k nemu naozaj niečo cíti a Louis, je tiež taký, že radšej bude len doliezať akoby mal povedať to čo má na srdci, aspoň že so mnou a s blonďáčikom je to celkom inak. 

No Ashley mi nedá pokoj s tým o čom sme sa rozprávali ešte pred tým ako som odišla na nákupy do Dublinu.

Musím sa priznať, ani len trošku netuším čo mám robiť. Nechcem ho prosiť o ďalšie príspevky na náš tím, no Jane a Laura musia odísť, v tom sme sa všetci zhodli. Preto som sa rozhodla, že to začnem riešiť. Volala som s Ash a dohodli sme sa na tom, že dnes dáme stretko v klube, nech prídu všetci z tímu okrem Jane a Lauri, a ja prídem s Niallom .. aby som to všetko neriešila sama za všetkých. Nechcela som sa pred ním totiž sama cítiť hlúpo, naozaj som z neho nechcela ťahať peniaze, len mi záležalo na tanci, ktorý sme robili, pretože to bol sen každého z nás.

Ach jaaj, ak som vás sklamala a nedala tam nič "erotické" (čo možno poniektorí z vás čakali, tak prepáčte), túto sériu chcem zanechať takto peknú, nepoškvrnenú .. no v druhej sérii toho bude viac než dosť, určite vám to vynahradím tam :-)

Boy from the past (Niall Horan) I. sériaWhere stories live. Discover now