37. Chapter

2.6K 115 5
                                    

Cestou do izby si uvedomujem, že má prísť ešte ocko, ktorého chcem vidieť a tiež by som rada išla k Belle na tú babskú jazdu, trochu sa odreagovať, tak dúfam, že ten náš rozhovor nebude príliš dlhý.

V izbe mám neporiadok, ako zvyčajne preto sa mu aspoň miliónkrát ospravedlňujem a hovorí m mu nech si to nevšíma. Konečne sa usadíme a ja na neho pozerám ako keby som ho išla zaklínať.
“Prepáč, Allys. Neviem ako by som začal.” Hovorí  a pri tom si poklepkáva s prstami.
“Čo ti mám prepáčiť?” Pýtam sa ho lebo naozaj neviem.
“To čo sa vtedy stalo, ten bozk a tak. Nechal som sa uniesť, ešte raz prepáč.” Sedel vedľa mňa a jeho krásne tmavo-hnedé očká ma prosíkali o odpustenie, bol celkom ako na zožratie.
“No neviem.” Naťahujem ho a v duchu sa smejem.
“Nemám ti čo odpúšať, bola to rovnako moja vina ako aj tvoja, dohodli sme sa, že na to zabudneme. Obaja sme to proste potrebovali, hlúpa chyba. Sme priatelia, najlipší a takto to bude aj najlepšie.” Hovorím mu a vzápätí ho objímam aby mi uveril to, čo som teraz povedala.
“Takže, môžme spolu chodiť .,” Začal a ja som ho prerušila.
“Vonku.” Smejem sa.
“Veď áno, to som chcel povedať. Nešli by sme teraz niekde?” Vzápätí navrhuje. Rozmýšľam nad jeho ponukou, ale viem, že ju odmietnem. Babám som to už sľúbila a zatiaľ sa necítim na ďalšiu prechádzku s ním a osamote, čo ak by ma to zase premohlo a ja by som ho pobozkala? Nechcem ďalšie nedorozumenia, jednak keby o tom vedel Niall, radšej ani nechcem vedieť čo by bolo. Ovláda ma svojimi pohybmi a jeho mimikou, je čarovný a niečo ma na ňom strašne priťahuje, dovolím si povedať, že ešte viac ako na Niallovi. Ale nemôžem si to pripustiť, pretože Nialla ľúbim a k Noahovi, cítim len istý druh vášne, nič viac.
“Prepáč, som dohodnutá s Bellou a babami a ešte chcem aj vidieť ocka, má dnes prísť za Robinom, možno zajtra.” Slušne ho odmietam a hneď navrhujem iný datum, aj keď v hlave s ním von najbližší týždeň určite nechce ísť, kvôli tomu aby som sa z toho všetkého momentálne spamätala.
“Čo keby si zajtra prišla k nám?” Hovorí mi.
“Ako k vám, to tam bude aj Kate či čo?” Pýtam sa lebo predstava, že by som videla princeznú Kate ma nehorázne vzrušuje.
“K nám domov, neboj sa nie som každý deň na titulnej strane novín, nechodia za mnou paparazzi, ale ak by som ju presvedčil, možno by prišla domov aj s Williamom.” 
“Čo? To fakt? Vážne?!” Neverím vlastným ušiam.
“O môj bože, určite prídem.” Hovorím celý nadšená. “Ale je tu jeden háčik.” Zároveň sa dopĺňam.
“Aký?” Smutne sa ma pýta. “Neviem kde bývaš.” Odpovedám.
“Odvoz bude vybavený a všetko okolo toho, to sa ty neboj, takže prídes?” A čaká na moju odpoveď.
“Áno, áno, áno!” Vstávam a skáčem po celej izbe, tancujem rôzne tance, o ktorých som ani netušila, že existujú. Noah sa zo mňa smeje a pridáva sa ku mne, spolu si pospevujeme “What makes you beautiful” a tancujeme ako male deti a predsa je mi fajn! Beriem Noaha za ruky a spolu sa krútime kým sa aj nám nekrúti v hlave, správame sa ako male deti, ale taký skvelý pocit s nejakým človekom som už dávno nemala, zastavujeme a hlavu mám v totálnom zmätku, rúcam so sebou do postele a Noah vedľa mňa. Zotavujem sa a čakám kedy bude moja hlava na pevnom mieste, vydýchnem si a otočím sa smerom k Noahovi, zase sa smejeme a pre zmenu sa tento krát ohadzujeme vankúšmi. Po 15 minútach sa zábava končí a vraciame sa naspäť do reality.
“Takto super som sa nebavil, hádam nikdy.” Hovorí mi Noah a smeje sa na mne.
“Ale tú vankúšovú vojnu som vyhrala ja!” A znovu do neho hádžem vankúš.
“To určite.” Nevzdáva sa, berie ma na ruky, pričom kričím ako o život a hádže ma do postele.
“Vážne už dosť!” Kričím z posledných síl, lebo nezvládam jeho šteklivé manévre.
“Až keď mi dáš pusu.” A pokračuje v šteklení. Nemám čas premýšľať nad tým, či mu tú pusu dám či nie lebo som hrozne šteklivá a preto hovorím.
“Dobre.” Predstavte si scénku, ja a Noah ma mojej posteli v polovičkom objatí, maximálne rozjašení si dávame pusu, zo začiatku takú priateľskú na pery, ale moja túžba zase prerástla až do poriadného francuzáka a vôbec ma to neodradilo, práve naopak rozvaľujeme sa po posteli a vôbec neprestávame .,

Tak čo si myslíte, bude medzi Allys a Noaom predsa niečo viac? Dozvie sa to Niall? A preda zas a znovu, ďakujem vám za všetky votes a komentáre, ktoré pridávate všetko ma veľmi poteší, preto s tým neprestávajte :D ;) 

Boy from the past (Niall Horan) I. sériaWhere stories live. Discover now