2.19 | Disclose

2.1K 142 72
                                    


"Ne diyorsun sen?" Eğer şu an karşımda olsaydı ve yüz ifademi görebilseydi bana aptalca bir şaka yapmaması gerektiğini iyi bilirdi. Oysaki bunu göremediği için o boktan konuşmasına devam etti

"Geçen gün buraya geldi, yine. Bir doktor ile görüşmek istediğini söyledi. Verdiği isim bir kadın doğum uzmanına aitti ve bana onunla daha önce de görüştüğünü söyledi. Yani onu buraya getirdiğin gece..."

"Sen onunla mı konuştun?" Onun Elisa ile konuştuğunu bilmek nedense beni sinirlendirmişti, Tanrı aşkına buna nasıl cüret edebildi?

Elisa'nın bana söylemeden o hastaneye gittiğine inanamıyordum. Elbette onu ben de götürebilirdim ama muhtemelen bana fazlasıyla kızgın olduğu için kendi gitmişti. O boktan kızın olduğu o boktan hastaneye...

Tanrım, eğer gerçeği bilseydi...

"Gerçekten sorun bu mu? Onunla konuşmam mı? Bana onun midesini bozduğunu söylemiştin, neden bunun hakkında konuşmuyoruz" Sesindeki ukala tondan, sanki çok önemli bir şey söylüyormuş gibi hissettiğini anlayabiliyordum. Ama hangi doktora göründüğü beni niye ilgilendirsin ki? Muhtemelen bu kızın beni aramak için kullandığı bomboş bahaneden başka bir şey değildi.

"Her ne boksa"

"Harry, anlamıyorsun değil mi? Neden sana yalan söyleyerek bir kadın doğum doktoru ile görüşüyor sence?"

"Beni asla ilgilendirmeyen bir nedenden olabilir mi?" Gözlerim, ağacın gövdesine yaslanmış, kollarını göğsünde birleştirmiş ve sıkılmış bakışlarıyla beni izleyen Elisa'ya kaydı. O... Gerçekten güzel bir kızdı, bunca zamandır -hatta ondan nefret ettiğim dönemlerde bile- bu güzelliğini asla inkar etmemiştim. Gerçekten, çok güzeldi.

"Belki ilgilendiriyordur, belki de ilgilendirmiyordur" Sesinde eğlendiği belli olan bir ton vardı "Ama kız arkadaşının bunu senden gizlemesinin bir nedeni olduğu kesin"

"Sahiden söyleyecek bir şeylerin var mı?"

Boş konuşmaları gerçekten de canımı sıkmaya başlamıştı, o gece o lanet hastaneye neden geri döndüm ki? Oysaki kızı ilk gördüğüm anda bir başbelası olduğunu anlamıştım zaten.

"Elisa Hamile"

Ne?

Bu doğru değil "Bana yalan söylemeyi deneme bile"

Evet, arayanın o olduğunu öğrendiğim anda bu telefonu kapatmalıydım. Aptal bir numara yapıyordu ve buna inanmak için fazla zekiydim.

"Sana yalan söylemiyorum Harry, tahlil sonuçlarını gördüm. Düpedüz hamile"

Hayır değil.

"Eğer bu aptal bir şakaysa" Dişlerimi sıkarak konuşmaya devam ettim "Seni buna pişman ederim. Bunu gerçekten yaparım"

"Sana neden kız arkadaşının hamile olduğu ile ilgili bir şaka yapayım ki?"

Hayır. Kesinlikle yalan söylüyor. Elisa böyle bir şeyi benden saklamazdı.

"Bu doğru değil" dedim sinirle. Yüksek çıkan sesimi kontrol altına almayı denedim, ne de olsa Elisa yalnızca metrelerce uzağımda duruyor ve beni bekliyordu.

WonderwallHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin