Update - Capitol 27

8.8K 781 139
                                    







De ce Update? Simplu. Se pare că nu toată lumea a înțeles mesajul pe care am încercat să-l transmit în capitolul trecut. Din cele aproape 500 de vizualizări înregistrate până acum, sunt sigură că nu doar persoanele care se întâmplă să și fi comentat, dar și o parte din ceilalți, au înțeles greșit scena finală dintre Eric și Holli. Am spus o parte, nu toți. Nu vreau decât să vă lămuresc. Atât.

Am fost puțin dezamăgită, atâta tot. Și m-am întrebat dacă nu sunt eu cea care am greșit când am scris-o.

Pe înțelesul tuturor, NU s-a întâmplat nimic de natură intimă între ei, intim însemnând aici, contact sexual. Nu țin minte să fi menționat că Eric a renunțat la îmbrăcăminte de la brâu în jos. În afară de tricou, toate au rămas la locul lor :) . Doar Holli a fost cea descoperită, dar asta a fost pentru a-i arăta ei, și vouă, că o persoană poate fi iubită și fizic în condiția în care ea se află. Am dorit ca prima lor noapte împreună să aibă o semnificație aparte, specială și pe care să nu o uite niciunul dintre ei. Evident, după ce Holli o să se repună pe picioare, va urma și revanșa, cum a promis și ea. Dar până atunci, sper că v-ați lămurit.

Pe scurt, nu o să existe niciun copil în viitorul apropiat. La cât este de zăpăcită, nu îi încredințez un copil în brațe :)


Și ca să nu vă fi pierdut timpul degeaba citind "discursul" vă las și un mic spoiler din capitolul următor. Pentru cele în plus, și noi vești în legătură cu următoarea carte la care voi trece după ce încheie "Codul unui gentleman" vă aștept și pe grupul de facebook: https://www.facebook.com/groups/1740190859327698/


" — Nu înțeleg, spune că le simte, dar nu le poate mișca. Cum este așa ceva posibil?

— Din punct de vedere fizic, nici eu nu reușesc să înțeleg. Fata asta este mai sănătoasă decât noi doi la un loc.

— Atunci, ce este? întreb revoltat, fără să o scap din ochi.

— Chiar nu știu, Eric. Cred că este vorba despre ceva mai profund de atât. Poate ar trebui să o vadă un psiholog. Este doar o bănuială, dar cred că lucrul care o ține pe loc, este ceva adânc ascuns în mintea ei.

— Intenționat face asta?

— Nu. Inconștient. Îi este frică.

— Atunci, o să schimb tactica, pufnesc, revenind cu fața spre Victor.

— Ce ai de gând? mă ia la rost, întinzându-se după ceașca de cafea.

— Am menajat-o, asta s-a întâmplat. Holli de acum două luni nu ar fi acceptat pentru nimic în lume ca alții să facă treaba în locul ei. Și-ar fi băgat picioarele în tot, la propriu, și apoi ar fi trântit ușa în urma ei. A fost o războinică, încă din prima zi.

— Ce propui? vine tot Victor cu întrebarea.

— O să o trezesc la realitate, asta o să se întâmple. Va plânge, probabil îmi va trage și una în față, dar știu că o va face fiind înapoi pe picioarele ei.

Și mai știu că o să doară. Pe amândoi. "


Codul unui gentleman (Publicată)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum