Κεφάλαιο 59

666 53 3
                                    

Το σημείο όπου θα γινόταν το τελετουργικό για να καλέσουμε τον Μιχαήλ Άγγελο, ήταν κοντά σε μια λίμνη.

Το σημείο όπου θα γινόταν το τελετουργικό για να καλέσουμε τον Μιχαήλ Άγγελο, ήταν κοντά σε μια λίμνη

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Προχωρήσαμε μέχρι ένα σημείο και από 'κει και πέρα με άφησαν μόνη.

"Σίγουρα θα είσαι καλά;" με ρωτάει ο Jeremy.

"Μην ανησυχείς θα είμαι μια χαρά," του λέω και με πλησιάζει για να με φιλήσει.

"Μην ανησυχείς θα είμαι μια χαρά," του λέω και με πλησιάζει για να με φιλήσει

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Ο Mason μου δίνει ένα μικρό βιβλίο και μου δείχνει πιο ξόρκι πρέπει να πω.

"Καλή τύχη," μου λέει η Becca.

Κοίταξα μια τελευταία φορά τον Jeremy, φαινόταν ανήσυχος. Του χαμογέλασα για να τον κάνω να νοιώσει καλύτερα και έφυγα να πάω κοντά στην λίμνη.

Μόλις έφτασα κοίταξα το ξόρκι και άρχισα να το απαγγέλλω δυνατά. Περίμενα λίγο αλλά δεν γινόταν τίποτα, άρχισα να πιστεύω ότι το ξόρκι δεν έπιασε, μέχρι που ξαφνικά εμφανίστηκε ένα φως μπροστά μου. Κάλυψα τα μάτια μου από το ξαφνικό φως.

"Ginnifer, κόρη του αδερφού μου Lucifer. Για ποιον λόγο με καλείς;" λέει ο Μιχαήλ Άγγελος.

"Έχεις δει τι γίνεται στον κόσμο από τότε που επέστρεψε ο Lucifer. Έχει προκαλέσει πολλές καταστροφές και η κατάσταση όλο και χειροτερεύει. Δεν μπορούμε να τον νικήσουμε μόνοι μας, χρειαζόμαστε την βοήθεια σου, ίσως μπορείς να μεταπείσεις τους αγγέλους να μας βοηθήσουν και αυτοί," λέω.

"Ginnifer, εγώ και οι υπόλοιποι άγγελοι προσπαθούμε να βρούμε λύσεις. Καταλαβαίνω ότι θέλεις να βοηθήσεις γιατί είναι πατέρας σου. Όμως οι άγγελοι δεν έχουν εμπιστοσύνη σε εσένα μετά από όσα έχεις κάνει, ανά πάσα στιγμή μπορεί να προσπαθήσουν να σε σκοτώσουν," μου λέει.

The Next Devil (S1-3)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα