Κεφάλαιο 10

1.9K 176 2
                                    

REBECCA

"Rebecca έλα λίγο να σου πω," λέει η γιαγιά μου.

"Οκ τα λέμε μετά Ginny," λέω και πηγαίνω μέσα στο σπίτι με την γιαγιά μου.

"Τι έγινε τι θες να μου πεις;" λέω.

"Σήμερα υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί ο Jeremy και όχι με φιλική διάθεση," λέει η γιαγιά μου.

"Όχι πάλι αυτός," λέω.

Ο Jeremy είναι μάγος από τους πιο πανίσχυρους και γενικά θέλει να μας καταστρέψει. Θέλει να πάρει τη δύναμη εμένα και των αδερφών μου. Τα υβρίδια είναι πιο δυνατά από όλα τα υπερφυσικά πλάσματα εκτός της Ginny βέβαια. Άμα μάθει γι' αυτήν θα θέλει να σκοτώσει και αυτήν, έχει αρχίσει να φτιάχνει ήδη στρατό με τους πιο ισχυρούς μάγους ακόμα και με δαίμονες, η μόνη που μπορεί να μας βοηθήσει είναι η Ginny.

"Γι' αυτό δεν πρέπει να πεις τίποτα στην Ginny και να προσπαθήσεις να την κρύψεις αν τυχών εμφανιστεί ο Jeremy," μου λέει.

"Οκ πιστεύω πως αυτό μπορώ να το κάνω. Αλλά θα πρέπει να της πούμε την αλήθεια κάποια στιγμή αλλιώς θα θυμώσει και όταν οι δαίμονες είναι οξύθυμοι... Ποιος μας πιάνει," λέω.

"Όταν βρεθεί η κατάλληλη στιγμή θα της εξηγήσουμε," μου λέει.

"Οκ πάω έξω τώρα," λέω και φεύγω έξω.

Βλέπω τον James ωραία η κατάλληλη ευκαιρία να μιλήσουμε. Ξαφνικά βλέπω τον Jeremy με τον στρατό του ήταν πάρα πολλοί αυτό που με προειδοποίησε η γιαγιά μου και φεύγω να βρω την Ginny.

 Ξαφνικά βλέπω τον Jeremy με τον στρατό του ήταν πάρα πολλοί αυτό που με προειδοποίησε η γιαγιά μου και φεύγω να βρω την Ginny

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

"Έλα γρήγορα χρειάζομαι τη βοήθεια σου," της λέω.

GINNY

"Τι έγινε;" της λέω.

"Θα σου εξηγήσω αργότερα τρέχα πάνω και βρες ένα μαχαίρι που έχω στο συρτάρι μου," μου λέει.

"Οκ," λέω και τρέχω στο δωμάτιο της.

Καθώς έψαχνα για το μαχαίρι άκουσα κάτι, ήταν ένας μάγος. Σφράγισε το δωμάτιο ώστε να μην μπορέσω να φύγω. Η μαγεία του ήταν πολύ ισχυρή και δεν μπορούσα να σπάσω το φράγμα. Ο μάγος έκλεισε την πόρτα και έφυγε, είναι και ευγενικός. Προσπάθησα να ανοίξω την πόρτα αλλά τίποτα πήγα προς την μπαλκονόπορτα αλλά τίποτα και εκεί. Δεν μπορούσα να δω καν τι συνέβαινε κάτω. Περίμενα στο δωμάτιο μέχρι που ένιωσα μια αδιαθεσία και λιποθύμησα.

Όταν ξύπνησα ήταν 02:00 τα ξημερώματα υπήρχε ησυχία. Με όλη τη δύναμη μου έσπασα επιτέλους το φράγμα, έτρεξα κάτω και βρήκα πολλά άτομα τραυματισμένα και σκοτωμένα. Έψαξα να βρω οποιονδήποτε, μέχρι που με βρήκε ο Nick με τον Liam.

"Τι γίνεται θα μου εξηγήσει κανείς που είναι η Rebecca και οι υπόλοιποι;" λέω νευριασμένη και τα μάτια μου είχαν γίνει κίτρινα από τον θυμό.

"Ηρέμησε θα σου εξηγήσουμε," λέει ο Liam.

Μου εξήγησαν τι έγινε.

"Δηλαδή πήραν την Rebecca, την κ. Anne και πολλά άλλα άτομα; Τι θα κάνουμε εμείς τώρα;" λέω.

"Εσύ τίποτα προς το παρόν δεν πρέπει να μάθει για σένα. Πρέπει να μαζέψουμε τους πιο δυνατούς, βαμπίρ, λυκανθρώπους, μάγους οποιουσδήποτε και πρέπει να βρούμε που τους πήγαν," λέει ο Nick.

"Είμαι η μόνη που μπορώ να βοηθήσω άμα πάτε να τους βρείτε θα σκοτωθείτε όλοι. Έχετε να αντιμετωπίσετε αληθινούς δαίμονες και σατανικά πνεύματα που δεν ξέρετε τίποτα γι' αυτά όπως ξέρω εγώ. Με χρειάζεστε και δεν με νοιάζει να μάθει για μένα ας με σκοτώσει αν θέλει. Έχω ζήσει αρκετά χρόνια και δεν με νοιάζει τι θα κάνει," λέω θυμωμένα.

"Και πάλι εμείς έχουμε υποχρέωση να σε προστατέψουμε, έχουμε υποσχεθεί," λέει ο Liam.

"Εγώ πρέπει να σας προστατέψω, δεν είστε το ίδιο έμπειροι με μένα," λέω.

"Καλά προς το παρόν μπορείς να βοηθήσεις," λένε και οι δύο μαζί.

"Οκ," λέω.

Πάμε και οι τρείς έξω στους υπόλοιπους που είχαν μείνει.

"Ακούστε με όλοι έχουμε να αντιμετωπίσουμε με ένα δύσκολο ζήτημα. Πολλοί από τους συγγενείς και φίλους μας σκοτώθηκαν σήμερα εξαιτίας του μάγου Jeremy και πολλοί άλλοι έχουν απαχθεί. Πρέπει να τους βρούμε και να πάρουμε εκδίκηση. Όποιος είναι ικανός να μας βοηθήσει ας συμμαχήσει μαζί μας, φέρτε και όποιον άλλον γνωρίζετε να βοηθήσει για να καταστρέψουμε τον Jeremy. Μαζί είμαστε πιο δυνατοί, ξέρω ότι δεν μπορείτε να με εμπιστευτείτε επειδή είμαι δαίμονας, αλλά μπορώ να σας βοηθήσω να προπονηθείτε. Ξέρω καλύτερα τους τρόπους που δράνε οι δαίμονες. Γι' αυτό ποιος είναι μαζί μου;" λέω.

Πολλοί ζητωκραύγαζαν και οδήγησα τους πιο γενναίους, που ήθελαν να πολεμήσουν μαζί μας πάνω στο παλιό γραφείο του πατέρα του Nick, του Liam και της Rebecca για να τους εξηγήσω τι θα κάνουμε.

"Λοιπόν αρχικά θέλω να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη και την γενναιότητα σας," λέω.

"Ακούστε λοιπόν τον σχέδιο," λέω.

The Next Devil (S1-3)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα