Κεφάλαιο 11

1.6K 154 10
                                    

"Ακούστε λοιπόν το σχέδιο," λέω.

"Αρχικά αφού δεν ξέρουμε το κρησφύγετο του Jeremy πρέπει να μαζέψουμε στοιχεία απο μάγους που είχαν συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν. Πρέπει να βρούμε κάποιο προσωπικό του αντικείμενο για να τον ανιχνεύσουμε," λέω.

"Μπορεί να μας βοηθήσει ο Mason είναι χρόνια φίλος και ήξερε παλιά τον Jeremy έτσι Mason;" λεει ο Nick.
Mason είναι ο μάγος που σφράγισε την πόρτα του δωματίου της Rebecca για να μην φύγει η Ginny).

"Ναι πιστεύω... Θα ψάξω στο σπίτι μου για στοιχεία, για αντικείμενα που άγγιξε ή για πράγματα που του ανήκαν. Αν και πιστεύω ότι είναι ανώφελο," λέει ο Mason.

"Δεν πειράζει αρκεί να ψάξεις," λέω.

"Οκ," μου απαντάει.

"Λοιπόν επίσης θα σε χρειαστούμε και γενικά θα χρειαστούμε όλους τους μάγους να φτιάξουν δαχτυλίδια ημέρας για τα βαμπίρ. Μπορείτε να τα φτιάξετε;" ρωτάω.
(Δαχτυλίδια ημέρας είναι δαχτυλίδια που μπορούν να φτιαχτούν μόνο από μάγους και επιτρέπουν στα βαμπίρ να περπατάνε στο φώς της ημέρας).

"Φυσικά οτιδήποτε χρειαστεί θα το κάνουμε," λένε κάποιοι μάγοι που ήταν εκεί αυτή την ώρα.

"Τώρα στο θέμα των όπλων,θα χρειαστούμε ειδικούς να φτιάξουν σφαίρες από ξύλο και καθαρό ασήμι θα είναι απαραίτητες καθώς ο Jeremy δεν συνεργάζεται μόνο με μάγους. Επίσης θα χρειαστεί να φτιάξετε και κάποια Colt με τις κατάλληλες σφαίρες και σπαθιά για να σκοτώσετε δαίμονες, σε αυτό θα σας βοηθήσω εγώ," λέω.
(Colt είναι ένα πιστόλι ειδικό για να σκοτώσεις δαίμονες, εκτός από τον εξορκισμό. Όμως είναι άχρηστο χωρίς τις κατάλληλες σφαίρες).

"Ξέρω τους ειδικούς γι' αυτήν την δουλειά, φτιάχνουν τα καλύτερα όπλα," λέει ένας λυκάνθρωπος.

"Οκ τώρα στο θέμα της προπόνησης. Θα πρέπει να προπονηθείτε αρχικά με όπλα και αργότερα με τις προσωπικές σας ικανότητες, αν και θα φτιάξουμε όπλα για να σκοτώσετε δαίμονες. Πρέπει να ξέρετε πώς να εξορκίσετε κάποιον αν και τυχών χάσετε το όπλο σας. Πηγαίνετε τώρα να ξεκουραστείτε και στις 13:00 ακριβώς όλοι έξω από το σπίτι εδώ," λέω και όλοι γυρίζουν στα σπίτια τους.

"Είσαι σίγουρη ότι θα πετύχει το σχέδιο;" με ρωτάει ο Liam.

"Είναι το μόνο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε προσωρινά," λέω και φεύγω να πάω στο σπίτι μου.

Μπαίνω στο σπίτι μου και κάθομαι στον καναπέ για να χαλαρώσω.

Μπαίνω στο σπίτι μου και κάθομαι στον καναπέ για να χαλαρώσω

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Την ίδια ώρα στο κρησφύγετο του Jeremy...

REBECCA

Ακούω διάφορους ήχους καθώς συνέρχομαι, άλλοτε ακούω κραυγές άλλοτε ήχους από νερό να στάζει από το ταβάνι. Καθώς ανοίγω τα μάτια μου προσπαθώ σηκώσω το κεφάλι μου αλλά πονάει αφόρητα. Είχα αίματα παντού από πληγές, αλλά ευτυχώς επουλώθηκαν. Βλέπω γύρω μου παντού κάγκελα, μας έκλεισε σε κλουβιά λες και είμαστε πουλιά. Χτυπάω τα κάγκελα με δύναμη, αλλά τσούζουν τα χέρια μου.

"Κόπανεεε," φωνάζω θυμωμένη.

Ξαφνικά ακούω μια φωνή.

"Είναι ανώφελο τα κάγκελα είναι φτιαγμένα με ακόνιτο (wolfsbane) και ιεροβότανο (vervain)," λέει η φωνή.
(Ακόνιτο είναι ένα φυτό που είναι θανατηφόρο για λυκανθρώπους, ενώ το ιεροβότανο είναι θανατηφόρο στα βαμπίρ. Χρησιμοποιείται συνήθως σε υγρή μορφή).

"Rachel; Δεν το πιστεύω σε ψάχναμε μήνες, δεν το ήξερα ότι σε είχε απαγάγει ο Jeremy," λέω.

"Το ξέρω ξαδερφούλα αλλά δεν μπορούσες να κάνεις τίποτα γι’ αυτό,"
λέει η Rachel.

"Πληροφοριακά πόσο καιρό με ψάχνατε;" λέει η Rachel.

"Εδώ και πέντε μήνες," λέω.

"Υπέροχα... Πως τα κατάφερες εσύ και βρέθηκες εδώ;" με ρωτάει.

"Κάναμε πάρτυ για την άφιξη του καινούριου χρόνου και εμφανίστηκε ο Jeremy με τον στρατό του και μας επιτέθηκε. Ένας μάγος μου έκανε ένεση και βρέθηκα εδώ, το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι είναι άτομα που σκοτώνονταν και ένα δαίμονα να κυριεύει το σώμα της γιαγιάς μου,"
λέω.

"Λυπάμαι πολύ," λέει η Rachel με λυπημένο βλέμμα.

"Θα κάνω αυτό το καθίκι τον Jeremy να πληρώσει, εσύ έχεις ακούσει τίποτα τριγύρω για το σχέδιο του;" λέω.

"Αμυδρά κάθε μέρα μου κάνουν ένεση με ακόνιτο και μου απορροφά τις δυνάμεις. Γι' αυτό δεν έχω συνέχεια τις αισθήσεις μου, αλλά από όσα έχω ακούσει ετοιμάζουν μεγάλα σχέδια και έχουν ένα μυστικό όπλο," λέει βαριανασαίνοντας.

"Τι όπλο;" την ρωτάω.

"Μακάρι να ήξερα," μου απαντάει.

"Γαμώτο πρέπει να βρώ την γιαγιά μου οπωσδήποτε βρίσκεται σε τεράστιο κίνδυνο," λέω.

GINNY

Ακούω το κινητό μου να χτυπάει επαναλαμβανόμενα βλέπω να δώ ποιος με καλεί και έλεγε «απόρρητος αριθμός» το σηκώνω και ακούω μια παράξενη φωνή.

"Δεσποινίς Jackson."

The Next Devil (S1-3)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα